Spectacole de teatru în București – 7 aprilie 2017

Sursa foto: Ziarul Metropolis

Spectacole de teatru cu Sandu Pop, Florin Dobrovici și Delia Nartea, la Comedie, și cu Horaţiu Mălăele şi Niculae Urs, la Teatrul Bulandra

Premieră în această seară la Teatrul de Comedie: ”Drumeția sau Despre sexualitate azi”, un nou spectacol în regia lui Vlad Massaci, de la ora 19:00, la Sala ”Radu Beligan”.
Și acest spectacol vorbește despre veșnicul război dintre generații. Cinci părinți se întâlnesc pentru a judeca și condamna libertățile adolescenței, ascunzându-și sub un văl de pudibonderie și prejudecată propriile porniri la fel de adolescentine.

”Drumeția sau Despre sexualitate azi” este una dintre cele mai recente scrieri dramatice a lui Martin Heckmanns, cu premiera în anul 2016 la Teatrul de Stat din Dresda.
Cu studii în istorie și filosofie, acest dramaturg s-a remarcat prin curajul de a ataca teme de actualitate într-un mod inedit, axându-se în special pe puterea de sugestie a limbajului.

Pe scena de la Comedie, personajele sale sunt interpretate, în această seară de: Sandu Pop, Florin Dobrovici, Delia Nartea, Alexandru Conovaru, Mădălina Ciotea și Maruca Băiașu.

Spectacolele serii:

19:00

”Drumeția sau Despre sexualitate azi”, spectacol în regia lui Vlad Massaci, cu: Sandu Pop / Șerban Pavlu, Florin Dobrovici, Delia Nartea, Alexandru Conovaru, Mădălina Ciotea, Maruca Băiașu / Nora Zamfir, la Sala Mare a Teatrului de Comedie.

”Măscăriciul”, o comedie cu Horaţiu Mălăele şi Niculae Urs, la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu – Studio Space.

”No Man’s Land”, scenariul unui film celebru este adus pe scenă, la TNB, la Sala Studio, de regizorul bulgar Alexander Morfov. În d istribuție: Mihai Călin, Ciprian Nicula, Richard Bovnoczki, Rareș Florin Stoica, Ionuț Toader, Denis Hanganu, Eduard Adam, Adrian Iosif Pop, Alexandra Sălceanu, Aylin Cadîr.

”Regele Lear”, piesa lui Shakespeare este adusă pe scenă de regizorul geaorgian David Doiashvili, la Sala Mare a TNB. În distribuție: Mihai Constantin, Marius Manole, Ioan Andrei Ionescu, Gavril Pătru, Crina Semciuc, Monica Davidescu, Raluca Aprodu, István Téglás, Tudor Aaron Istodor, Lari Giorgescu.

”Un tramvai numit dorinţă” de Tennessee Williams, un spectacol cu: Rodica Mandache, Crina Muresan, Mihai Smarandache în rolurile principale, la Teatrul Odeon.

”Vacanţă în Guadelupa” de Pierre Sauvil și Eric Assous, spectacol montat de Diana Lupescu. În distribuție: Adrian Vâncică, Ion Haiduc, Crenguța Hariton, Dani Popescu, Ada Navrot, Corina Dragomir, prezentat pe scena sălii Horia Lovinescu a Teatrului Nottara.

”iHamlet” textul lui Elise Wilk inspirat de personajul lui Shakespeare, un spectacol pentru adolescenți creat de Catinca Drăgănescu la Teatrul Excelsior. Distribuția: Catrinel Bejenariu, Gabi Costin, Vlad Logigan/ Vladimir Purdel, Vlad Pavel.

”Azilul amanţilor”, spectacol în regia lui Dan Tudor, cu: Mihai Ciucă, Viorica Bantaş, Cornel Ciupercescu, Geni Brenda, Nicolae Botezatu, Roxana Guttman, Cristina Cîrcei, la Teatrul Evreiesc de Stat.

”Lumea Dinăuntru”, one woman show Valentina Zaharia, în regiia Catincăi Drăgănescu, la Unteatru.

”Scrisori de dragoste” de A.R. Gurney, un spectacol de Mircea Cornișteanu cu Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc, la Teatrelli.

”Bucurestiul meu”, regie și concept: Adelaida Zamfira, spectacol la Godot Cafe Teatru.
„Declick” de Alex Unguru, spectacol cu Antonia Ionescu și Rareș Lucaci, la Godot Sub Scenă.

19:30

”Lungs”, spectacol cu Denisa Nicolae și Liviu Romanescu, regia: Nicolae Constantin Tănase, la Teatrul

20:00

”Şarpele în iarbă”, spectacol cu Ioana Abur, Anca Androne și Iulia Lumânare, în regia lui Emil Hoştină, la Teatrul Bulandra, Sala Laborator.

”Cinci femei de tranziţie”, o piesă de şi cu Rodica Popescu Bitănescu, la TNB, Sala Pictură.

”After Hours” de Radu Iacoban, interpreți: Cătălin Babliuc și Conrad Mericoffer / Anghel Damian, spectacol în cadrul programului 9G, la Sala Mică a TNB

”Amintiri din viaţă. 20 de ani în Siberia”, spectacol cu Amalia Ciolan, la Sala Atelier a TNB.

”Jurnalul plăcerii” de Jean Claude Carriere, regia: Andreea Vulpe, la Teatrul Metropolis. Spectacol cu Marius Bodochi și Cristiana Răduţă Bobic.

20:15

”Omul care mânca lumea”, spectacol regizat de Alexandru Mâzgăreanu, la Teatrul artă Bucureşti. Distribuția: Șerban Gomoi, Romeo Pop, Antoaneta Cojocaru/Sorina Ștefănescu, Alexandru Călin și Liviu Chiţu.

22:00

”Bullets over Lipscani”, comedie în regia lui Eugen Gyemant, spectacol cu: Dan Rădulescu, Smaranda Caragea, Cătălin Babliuc, la Godot Cafe Teatru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.