Spectacole de teatru în București – 3 aprilie

Spectacole de teatru cu Crenguța Hariton și Paul Chiribuță, pe scena de la Odeon și cu Tania Popa și Cristian Iacob, la Godot.
Astăzi, de la ora 19.00, Teatrul Odeon găzduiește spectacolul “Job Interviews” de Petr Zelenka, realizat de regizorul Alexandru Mâzgăreanu, la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești.
Din distribuție fac parte: Oxana Moravec, Ioan Coman, actor pe care îl vedeți și pe scena de la Teatrul de Comedie, Irina Antonie, Karl Baker, Alin Teglas, și cei doi actori bucureșteni, Paul Chiribuță și Crenguța Hariton.
Spectacolul vorbește, într-o cheie ironică, despre singurătate, iubire și lumea haotică a showbiz-ului, după cum îl descrie regizorul:
“Este o poveste despre putere. Despre o femeie care are puterea de a rezista într-o lume rece, dură, cinică și care, atunci când pierde tot, are puterea (și umorul) de a o lua de la capăt. Vera se refugiază în muncă, punând cariera sa în prim plan și își inhibă orice urmă de empatie cu lumea din jur. Atunci când este dată afară din propria firmă, ajunge să vadă golul imens din viața ei. În viziunea lui Zelenka, Vera este un fel de Iov feminin care, orbit de mândrie și increderea in sine, pierde tot, suferința devenind un mijloc de cunoaștere a sinelui și a lumii din jur”.
Este un text foarte actual ce vă va provoca și care, totodată, vă poate oferi o lecție de viață.

19:00
“Job Interviews” de Petr Zelenka, spectacol realizat de regizorul Alexandru Mâzgăreanu, la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești, prezentat la Teatrul Odeon. Din distribuție: Oxana Moravec, Ioan Coman, Irina Antonie, Karl Baker, Alin Teglas, Paul Chiribuță și Crenguța Hariton.

19:30
“Asediații liberi” de Dionysios Solomos, spectacol de dans și poezie, produs de Fundația Culturală Greacă, regia: Afroditi Ioannidou, coregrafie: Amalia Strinopoulou. Evenu=imentul este găzduit de Teatrul Național București, la Sala Pictura.

20:00
”Ce ne spunem când nu ne vorbim”, spectacolul lui Chris Simion, realizat cu actorii: Cristian Iacob, Tania Popa, Vitalie Bichir, Gabriela Iacob, la Godot Cafe Teatru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.