Un (des)cântec în amurg și parfum de lavandă

UN (DES)CANTEC IN AMURG este propunerea Mariei Gheorghiu pentru seara aceasta, un nou concert alături de Radu Cătălin Grațianu, în clubul AIDA de pe Calea Victoriei. (pasajul Villacrosse).

”Vă invit într-o călătorie muzicală cu parfum de lavandă!
Vor fi piese noi, dar și din cele mai vechi rearanjate și pregătite de imprimare pentru albumul la care lucrez.
Se numește CAMP DE LAVANDA și este o poveste de dragoste neobișnuită, plină de FLUTURI, de CURCUBEE dar și de PUNTI INGHETATE.. Este povestea care poate transforma orice femeie îndrăgostită în „FEMEIA-LAVANDA”.
Uneori, pentru a crește frumos, CAMPUL DE LAVANDA trebuie (des)cantat…IN ARMONIE…și pentru asta am adus un DESCANTEC IN AMURG (de Soare și de Lună). Celelalte piese de pe album le veți afla la concert;
Vă mai spun doar că nu vor lipsi din playlist-ul acestei seri nici cantecele de suflet romanesc, nici cele care știu că vă încarcă de fiecare dată bateriile cu cea mai bună energie din categoria cover-uri.

Am și o mare surpriză pentru voi și ea vine la sfarșitul concertului: este gata videoclipul piesei CAMP DE LAVANDA și el va fi proiectat,în seara aceasta, cu puțin timp înaintea lansării oficiale, după ultimele acorduri de chitară.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.