Întinderi de nori, peste trăiri și fiori…

Știu, toată lumea așteaptă cu nerăbdare vara, însă întinderile de nori, ce-au căzut peste noi în această dimineață, n-au legătură cu prognozele meteo, nu! Alexandra Ungureanu și dj-ii de la Soundland au venit în matinalul București FM cu o mănunchi de sunete, versuri și trăiri, prinse în piesa „Întinderi de nori”. Și, să recunoaștem, cerul sufletului nostru nu-i totdeauna senin, nu?

Alexandra Ungureanu si Soundland la Bucuresti FM 03Pe Alexandra o cunoaște toată lumea, dacă nu personal cel puțin prin vocea sa, care a dat viață multor piese ce s-au bucurat de succes în industria noastră muzicală. Despre Soundland însă nu știam mare lucru, deși piesele lui Andy Platon , meșterite în studiourile Kazibo Music sunt foarte cunoscute publicului. Dar, am aflat!

Soundland, în câteva cuvinte: duo de DJ români, format din Andy Platon și DJ Kaleia. Pe Andy îl știam mai mult în postura de producător muzical decât de DJ, pentru că-i plac clapele alb-negre și este priceput în facerea de beat-uri și hit-uri, așa că am fost un pic surprins, la modul plăcut. Despre Kaleia știam că învârte butoanele consolelor prin cluburile faine din capitală, așa că m-am bucurat s-o cunosc personal. Chiar acum, în timp ce scriu aceste rânduri îi ascult un dj set recent, pe ritmuri deep house, și pot spune/scrie că se pricepe la „croșetat” groove-uri in-sync și in-key.

Alexandra Ungureanu si Soundland la Bucuresti FM 07Revenind la ecuația muzicală completă de azi, Alexandra Ungureanu și Soundland au continuat colaborarea începută acum 2 ani, cu „Atât de ușor”, colaborare concretizată cu această piesă „Întinderi de nori”. Am „urcat” împreună piesa în eter, pe 98,3FM, și, în spiritul tradiției matinalului am vorbit despre una-alta și am râs, că la asta ne pricepem cel mai bine. Uitându-mă la cei 3 invitați, cred că acestă colaborare muzicală va continua. Și nu zic/scriu asta pentru că pare la modă trilogiile muzicale, ci pentru că feng shui-ul lor dă semne bune. Rămâne să vă convingeți de asta din înregistrarea video de mai jos, pe care v-o invit s-o vizionați pentru a descoperi lucruri noi despre Alexandra Ungureanu, dar și să-i descoperiți pe Soundland, dacă n-ați făcut-o până acum.

Vezi AICI arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București”

Lasă un răspuns