Start Swimathon Bucuresti!

Trebuie sa te descurci cu inotul. Si trebuie sa aduni bani. Daca nu te pricepi, te invata cei de la Fundatia Comunitara Bucuresti.

Sigur ai rude,prieteni, colegi,vecini, dispusi sa te ajute sa rezolvi o problema care afecteaza undeva o comunitate.

Daca vrei sa te implici,daca vrei sa ajuti, intra-n Swimathon.Au inceput inscrierile pentru cea de-a 5-a editie.

Pana pe 9 aprilie2017,ONG-uri sau grupuri de initiativa din Bucuresti si Ilfov se pot inscrie pe platforma www.swimathonbucuresti.ro .

Editia a cincea Swimathon Bucuresti are loc pe 8 iulie.

Sunt încurajate proiectele care abordează soluții pe termen mai lung, care produc rezultate concrete și relevante pentru comunitățile din București și Ilfov.

Anul trecut cela 20 de proiecte inscrise in eveniment au strans 303.267 lei de la 1.865 de persoane și companii. Donația medie a fost de 135 de RON. Primele cinci ONG-uri care au strâns cei mai mulți bani în 2016 la Swimathon București sunt: MagiCamp cu 49.122 RON, Plantăm fapte bune în România – 29.038 RON, Policy Center for Roma and Minorities – 23.060 RON, Asociația pacienților cu afecțiuni neurodegenerativedin România – 17.060 RON, Asociația Învingem autismul – 16.390 RON.

Alina Kasprovschi membru fondator si director executiv al Fundatiei Comunitare Bucuresti iti spune totul despre Swimathon 2017.

IN Comunitate-14.00-15.00

Realizatori:Mihaela Ionita & Razvan Ursuleanu

Producator:Cristina Toma

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.