Meciuri incrancenate la debutul primei etape a Campionatului de Fotbal Sports Events

Campionatul de Fotbal Sports Events a debutat luni, 27 martie, cu 8 jocuri spectaculoase, care au oferit multa incrancenare in teren.

In Liga I, favoritii s-au impus destul de lejer daca ne uitam strict la scorurile inregistrate, in timp ce noile promovate au acuzat destul de dur socul ligii superioare. Exceptie a facut jocul dintre Radio Romania si Unicredit unde ultimii castiga la limita cu 7-6.
In rest rezultatele au fost unele scontate.

HPE1 nu a avut mila fata de colegii de la HPE2 pe care i-a invins cu un neverosimil 12-0.
Dezechilibru a fost si in confruntarea dintre celelate 2 formatii ale aceleiasi firme, Apa Nova, unde prima echipa a iesit invingatoare cu 8-1.

Un joc foarte bun au prestat si cei de la VTM impotriva Adobe, rezultatul final de 7-2 aratand clar diferenta din teren.

De partea cealalta, in Liga II, echipele noi au trecut peste tracul debutului.

Un meci foarte spectaculos si cu multe goluri l-au oferit UPC si Gameloft, care au terminat la egalitate, 5-5, ambele echipe aratand multa pofta de joc.

Cyrom a trecut de SAP cu 5-2 si isi anunta candidatura la unele dintre locurile promovabile.

Bitdefender nu a avut mila de Claim Expert, administrandu-i un usturator 12-2.

Kruk a intalnit Sport 1×2 si nu stia la ce sa se astepte de la o echipa nou intrata in competitie. S-a jucat deschis, ambele echipe fiind preocupate de atac rezultatul final demonstrand clar acest lucru. S-a terminat cu 8-5 in favoarea echipei trustului Intact, iar acestia se inscriu si ei ca o candidata serioasa la primele locuri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.