Lidia Buble, imagine spectaculoasă pentru noul videoclip „Eu voi fi”

După succesul piesei “Mi-e bine”, cu peste 28 de milioane de vizualizări pe YouTube și primele poziții în topurile radio și TV, săptămani la rând, Lidia Buble lansează o nouă melodie, “Eu Voi Fi”. Single-ul, produs în studioul Akcent Music, este ilustrat de un videoclip ce prezintă o poveste de dragoste, în care orice visător se poate regăsi cu ușurință. Pentru acest clip, Lidia a jucat rolul unei actrițe hollywoodiene, cu o imagine parcă desprinsă din perioada anilor ’40, pentru care a avut 3 ținute vestimentare create special pentru ea.

”Filmarea videoclipului piesei “Eu voi fi” a avut loc într-un conac boieresc spectaculos. Mi-a plăcut atăt de mult echipa și tot ce s-a întâmplat pe set, încât am făcut abstracție că erau sub 0 grade, iar eu purtam rochițe de vară. Tot efortul a meritat și sunt foarte bucuroasă de rezultat. Piesa #EuVoiFi este o declarație de dragoste și mi s-a părut momentul potrivit să invit publicul în sufletul meu și să îi arăt și alte fațete ale omului Lidia. Practic, e un jurnal cu poze și gânduri și sper să placă tuturor”, spune Lidia Buble.

Lidia Buble a ajuns în atenția publicului prin colaborarea cu Akcent pentru single-ul “Kamelia” și featuringul cu Adrian Sînă pentru piesa “Noi Simțim La Fel“. La doar 20 de ani, tânăra artistă este considerată una dintre cele mai bune voci din România, fiind comparată cu Laura Stoica.

Lidia a fost prezentă pe 12 septembrie pe scena Romanian Music Awards unde a primit premiul Best New Act.

Cele mai cunoscute piese din repertoriul ei sunt „Le-am spus și fetelor”, ”Forever Love” (lansat împreună cu Direcția 5), ”Noi Simțim La Fel” feat. Adrian Sînă, ”Mă cerți” feat. Adrian Sînă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.