Mihaela Teleoacă: trăiesc o perioadă foarte bună pentru mine

Actrița are o stagiune bogată și cu personaje diferite, provocatoare uneori, Este Dobra Hot, boschetara din cea mai nouă producție a Teatrului de Comedie, ”Kimberly”. Povestea absolut impresionantă adusă pe scena sălii Studio de regizoarea Andreea Vulpe îi oferă Mihaelei o partitură ”pe muchie de cuțit”, un personaj care ”vinde vise”, dar și bucuria de a fi din nou partenera Virginiei Mirea. Cele două actrițe își dau replica, la Comedie, deja de două decenii. S-a făcut și o predare de ștafetă, în cazul spectacolului ”Bani din cer”, unde Mihaela a preluat rolul jucat de Virginia Mirea.
Sunt 10 spectacole ce o au pe afiș pe Mihaela Teleoacă, în acest moment, în mai multe teatre bucureștene.

E și Zoe Trahanache din ”O scrisoare pierdută”, dar și Doamna X din ”Cea mai puternică”, o joacă pe Arkadina, din ”Pescărușul”, dar și pe Nina – personajul cehovian al cărui destin este dus mai departe în piesa lui Matei Vișniec. Este mama celor două fete din ”Îmblânzirea scorpiei”, dar și Șoricel din ”Joc de pisici”. S-a alăturat de curând echipei de la Godot pentru spectacolul ”Dragostea durează trei ani” dar se implică și într-un proiect al Centrului de Teatru Educațional Replika, ”Rovegan”, un spectacol care ”o costă enorm” din punct de vedere a ceea ce trăiește pe scenă.

Mihaela Teleoacă nu e adepta confortului. Nu stă la masa și își spune textul. Consideră că în meseria asta muncești toată viața. Are grijă să se antreneze din toate punctele de vedere, a mărturisit actrița în emisiunea Spectacol@ bucurești.ro. Ia lecții de balet, vede spectacolele colegilor, citește, citește și ceea ce scriu cronicarii, dar și opiniile publicului de pe rețelele de socializare Îi place să caute, să descopere, să fie provocată profesional. Și nu a renunțat la spiritul studenției, char dacă asta înseamnă și spectacole cu buget redus, cu deplasări pe care le face cu mașina proprie, cărând în portbagaj decorul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.