Inspecții la Distrigaz Sud

Controale inopinate la Distrigaz Sud Rețele.

Verificările vizează un posibil abuz de poziție al companiei pe piața serviciilor de avizare, recepție și punere în funcțiune a instalațiilor de utilizare a gazelor naturale.

Reprezentanții Consiliului Concurenței analizează și posibila impunere a unor tarife mari și inechitabile pentru prestarea serviciilor respective către consumatori.

Este vorba de cei care s-au racordat la sistemul de alimentare cu gaze în zonele în care Distrigaz Sud deține licența de distribuție.

Inspecțiile inopinate sunt autorizate de Curtea de Apel București și sunt justificate de necesitatea obținerii tuturor informațiilor necesare clarificării unei posibile practici anticoncurențiale.

Consiliul Concurentei verifică acum documentele ridicate în cadrul inspecțiilor pentru a vedea dacă există o încălcare a Legii concurenței.

S-au făcut inspecții inopinate atât la sediul central al companiei Distrigaz Sud Reţele SRL, cât și la punctele de lucru ale acesteia din Sfântu Gheorghe, Brașov, Târgoviște, Blejoi (Prahova), Galași, Pitești și Craiova.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.