Autorul atacului de la Londra a fost identificat

Khalid Masood, cetăţean britanic în vârstă de 52 de ani, este autorul atacului terorist din Londra. Raidurile continuă şi acum, în căutarea eventualilor complici ai atacatorului.
8 persoane au fost arestate până acum.
Premierul Theresa May a anunţat că gradul de alertă teroristă în Regatul Unit rămâne la nivelul SEVER, dar ţara nu va ceda în faţa terorismului.

Între timp, românca aflată în stare gravă după atacul de la Londra a fost transferată la un alt spital, pentru investigații, precizează Ministerul de Externe.
Ambasadorul României în Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat că femeia a suferit o „intervenție chirurgicală complicată”, iar starea acesteia continuă să fie critică.

Un alt bărbat de origine română a fost rănit în atac. El primit îngrijiri medicale și a fost externat.

Gruparea teroristă Stat Islamic a revendicat atacul de la Londra, în urma căruia 5 persoane și-au pierdut viața și alte 40 au fost rănite.

Victimele atentatului de la Londra au fost comemorate în Piața Trafalgar.
Sute de oameni s-au adunat aseară în piață și au ținut un moment de reculegere, pentru cele 5 persoane decedate.
Oamenii au venit cu flori și au aprins lumânări.
Întreaga zi a fost una de doliu în capitala britanică.

Vă reamintim că un bărbat a intrat miercuri cu autoturismul în pietonii de pe Podul Westminster. El a reușit să înjunghie un polițist și a încercat să intre în clădirea Parlamentului, înainte de a fi împușcat mortal de forțele de securitate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.