Muzică din ograda Rassada

Pe Radu Sîrbu îl știam de pe vremea când se purta blond și cânta în fostul mare proiect O-zone, dar, cum nu-l cunoșteam personal, eram tare curios să-l avem ca interlocutor, să vedem ce mai face și mai drege un fost rege al muzicii dance, pentru că, vă place sau nu, băieții au cutreierat lumea în lung și de cântat au cântat pe unde unii nici n-au visat!

03. Radu Sirbu la Bucuresti FM 20.03.2017 - Foto. Alexandru DoleaRecunosc, îmi imaginam că voi întâlni un tip „zgubi-dubi”, dar am fost plăcut surprins să descopăr un tip foarte echilibrat, familist convins și cu o scară a valorilor extrem de solidă. Și, da, foarte serios în ceea ce face pe drumul pe care a ales să-l continue după ce fenomenul ce l-a consacrat s-a consumat.

 

Radu a venit cu o piesă nouă, „Ești Doar O…”, da, o piesă cu trei puncte de suspensie în titlu, așa că am lăsat ascultătorii să-și dea cu părere în privința continuării. Și, normal, am 02. Radu Sirbu la Bucuresti FM 20.03.2017 - Foto. Alexandru Doleastat la povești cu invitatul nostru despre activitatea sa recentă în industria muzicală, ocazie cu care am aflat că Radu n-a stat priponit în trecut și a lansat în cadrul Rassada Music, casa sa de producție, o mulțime de proiecte despre care mulți probabil că n-am auzit, dar cu care a avut succes în afara granițelor țării. Și-am mai aflat și despre alte proiecte, de astă dată autohtone, despre care vom auzi cu siguranță în următoarea perioadă, pentru că unele nume sunt cunoscute și în vogă.

Dar despre toate acestea, cât și despre povestea reală ce stă la baza piesei „Ești Doar O…” aflați din înregistrarea video a matinalului, disponibilă mai jos. Inclusiv faptul că pe pagina Rassada Music puteți câștiga un smartphone de ultimă generație dacă participați la concursul lor. Have fun!

ezi AICI arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București”
Credit Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.