CONCURS: castiga o bicicleta urban stile!

Inscrie-te in concurs si castiga o bicicleta LOMBARDO CAPRI 020 oferita de BucurestiFM si RoVelo.ro si apoi da-i pedala spre Salonul Bicicletei, acolo unde duminica, 2 aprilie, ora 12:00, va avea loc decernarea premiului la standul BucurestiFM!

E primavara si ai nevoie urgenta de o schimbare de look. E cazul sa mergi la salon. BucurestiFM iti recomanda Salonul Bicicletei…Cum ti-ar sta cu o bicicleta cross accesorizata cu rucsac si kit antipana? Sau cu o pliabila usor de purtat, urban stile? Pe 1 si 2 aprilie ai programare la Romexpo!
Testeaza cele mai noi biciclete, descopera ultimele tipuri de accesorii si distreza-te in zonele de Bike Polo, Bike Trial si skatepark.
Salonul bicicleteiAsadar da-i pedala catre Salonul Bicicletei pentru ca in weekendul 1-2 Aprilie, la Romexpo, testezi cele mai noi modele de biciclete, descoperi ultimele tipuri de accesorii si te distrezi in circuitule de Bike Polo, BikeTrial, skatepark si carturi. Fetele pe biciclete fac parada, iar copii pedaleaza in spatiul amenajat special pentru ei. Detalii pe salonulbicicletei.ro. Eveniment recomandat de Bucuresti FM.

REGULAMENT DE DESFASURARE AL CONCURSULUI”CASTIGA O BICICLETA”

Perioada de desfasurare 20 – 31 martie 2017;
Premiul pus in joc: o bicicleta pliabila marca LOMBARDO CAPRI 020
Anuntarea castigatorului: in ziua de 31 martie 2017,in cadrul emisiunii “Buna dimineata, Bucuresti!”
Bicicleta va fi oferita castigatorului in ziua de duminica, 2 aprilie, la Salonul Bicicletei de la Romexpo.
Conditie obligatorie – concursul se adreseaza numai ascultatorilor care au implinit varsta de 14 ani la data inscrierii

Modul de desfasurare al concursului:
– Intra pe site-ul www.bucurestifm.ro la sectiunea CONCURS BUCURESTI FM;
– Cauta concursul “CASTIGA O BICICLETA”, completeaza formularul de inscriere si raspunde la intrebarea: Ce bicicleta ti-ai cumpara?
a) City bike (pentru oras)
b) Mountain bike (pentru drum accidentat)
c) Cursiera (pentru sosea)
– In data de vineri, 31 martie, in cadrul emisiunii “Buna dimineata, Bucuresti!” va fi extras un castigator, cu ajutorul site-ului independent Random.org
– Daca ascultatorul castigator, din diferite motive, nu raspunde la telefon in data de 31 martie 2017, in cadrul emisiunii ”Buna dimineata, Bucuresti!” este declarat castigator urmatorul ascultator de pe lista reiesita in urma extragerii
Prezentul regulament se supune “Regulamentului general pentru concursurile organizate de BUCURESTI FM”, afisat pe pagina oficiala www.bucurestifm.ro.

4 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.