Cursuri gratuite pentru copii

Cursuri gratuite de vorbit în public – pentru copiii din sectorul 6.

Acestea li se adresează micuţilor care fie sunt prea timizi şi tăcuţi, fie prea energici şi care vorbesc mult.

Copiii vor învăţa să atragă atenţia publicului, să folosească suspansul şi să înţeleagă tehnica de retrăire a poveştii prin exersarea memoriei afective.

Ei vor dobândi astfel tehnici de expresivitate, de discurs liber şi elemente de limbaj nonverbal, care îi vor ajuta în dezvoltarea personală.

Cursurile vor începe în data de 22 martie şi se vor desfăşura miercurea, timp de 2 ore, la ”Conacul Golescu-Grant” din sectorul 6.

Lecţiile sunt structurate pe trei module care durează câte două luni, aşa că părinţii sunt sfătuiţi să le ia în calcul, printre planurile de vacanţă.

Pentru înscriere sunt necesare o cerere, care se poate descărca de lpe site-ul www.asistentasociala6.ro şi copii după certificatul de naştere al copilului şi cărţile de identitate ale părinţilor.

Dosarele trebuie depuse la secretariatul din Aleea Ţibleş nr. 64, Sector 6, de luni până vineri între orele 10.00 şi 18.00.

”Conacul Golescu-Grant” este un spaţiu destinat activităţilor educative şi de recreere pentru copiii şi adolescenţii din sectorul 6 şi se află în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Acolo se desfăşoara cursuri de dans, şah, karate, arte plastice, canto, chitară, engleză, franceză, teatru şi informatică.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la numărul de telefon 037.620.33.09, sau trimiţând un e-mail la palatulcopiilor6@dgaspc6.com.

copil
copil

Lasă un răspuns