Luni, cu Andi!

Andi este băiatul acela talentat care cântă piesa aceea frumoasă de o tot difuzăm noi, piesă care se numește „Luni”. Așa că-n acest început de săptămână, cu atât mai mult cu cât ziua se anunța și chiar a fost ploioasă, nici că puteam avea un invitat mai nimerit.

02. Andi la Bucuresti FM 13.03.2017 - Foto. Alexandru DoleaTrezitul de dimineață nu este punctul forte al niciunui artist, asta e clar! Andi reușește totuși să fie punctual și plin de energie, chiar dacă nu-i într-atât de energic ca pe scenă, dar am înțeles că așa este el, „de luni până luni”. Mai mult decât atât, azi am aflat de la Răzvan că Andi îmi spune „Lover Bari”, că-i mai simplu, zice el, dar n-am mai stat să-i explic că la vârsta mea fost-am lele, cât am fost, dar la timpul trecut, clar!

03. Andi la Bucuresti FM 13.03.2017 - Foto. Alexandru DoleaNormal, ne-am amuzat în această dimineață, că doar asta facem! Iar Andi e acel gen de băiat fain care ține la glumă și cu care chiar te poți distra. Și ne-a povestit despre aventurile sale fotbalistico-fantastice, că doar face parte din Echipa Națională a Artiștilor Fotbaliști, ne-a povestit și câte ceva de pe scenele de pe care cântă, dar și din culisele lor, plus că am mai pălăvrăgit despre ce se mai întâmplă prin târgul Micului Paris.

Da, am uitat să menționez faptul că Andi nu este doar un simplu interpret de muzică. El compune și produce, dar știați asta, nu? Din „laboratoarele” DeMoga Music au ieșit multe hituri pe piață, iar Andi a colaborat cu mulți artiști consacrați, la piese pe care cu siguranță că le-ați fredonat. Din înregistrarea video de mai jos aflați mult mai multe lucruri, inclusiv povestea piesei zilei celei mai îndrăgite din săptămână… LUNI, așa că vizionare plăcută. Apropo, vă place piesa?

Vezi AICI arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București”
Credit Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.