Gabriel Răuţă: Vă invităm să veniţi la noi, să vorbim despre noi şi despre voi

Este mesajul echipei de la ”Artists talk” transmis bucureştenilor de un menbru al său. Actorul Gabriel Răuţă ne-a introdus în culisele unui proiect inedit, sâmbătă, la Spectacol @bucuresti.ro.

De multe ori artiştii se întâlnesc cu publicul în sesiuni de întrebări şi răspunsuri – Q&A, după diferite evenimente – premiere de teatru sau film, lansări de carte, vernisaje. Acest lucru se întâplă mai ales atunci când creatorii tratează în operele lor teme de interes major pentru societatea actuală.

Gianina Cărbunariu a avut ideea de a aduce astfel de situaţii într-un spectacol de teatru, „Artists talk”, montare realizată la ARCUB şi proaspăt nominalizată pentru cel mai bun spectacol al anului 2016, la Premiile UNITER.

Premiera de la ARCUB i-a prilejuit lui Gabriel Răuţă cea de-a treia colaborare cu regizoarea Gianina Cărbunariu, după spectacolele „Tipografic majuscul” şi „De vânzare” de la Teatrul Odeon, şi reîntâlnirea cu muzianul Bobo Burlăceanu după speciala experienţă din spectacolul-concert „Alcool” de la Nottara.

Spectacolul ”Alcool”, creat de Mihai Măniuţiu, pe versurile poetului Ion Mureșan, i-a oferit, de asemenea, bucuria de a lucra cu Ada Milea, în stilul său unic.

Ultima perioadă a fost una benefică în cariera sa, cu roluri diverse și întâlniri cu regizori importanți. Pe lângă proiectele amintite, a jucat în spectacolul lui Gabor Tompa, ”Noul locatar” şi în ”Metoda” și ”Panică”, montate de Teodor Cristian Popescu.

Acum intră în repetiţii cu Felix Alexa, la Nottara, un spectacol cu o încărcătură emoţională specială pentru că va fi din nou partenerul de scenă al profesoarei sale, Catrinel Dumitrescu, a mărturisit actorul Gabriel Răuţă, la București FM.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.