Bucureștiul merită să fie împodobit

Primarul General, Gabriela Firea, a anunțat astăzi că și de Paște, Bucureștiul va fi iluminat festiv, așa cum a fost și de Crăciun.
Beculețele se vor întinde de la Piața Victoriei până la Piața Unirii și Patriarhie.
Iluminatul festiv de Paști va costa Municipalitatea 175 de mii de euro și va fi realizat de către Luxten, firmă care se ocupă în prezent de iluminatul public.
Mulți bucureșteni nu au timpul sau banii necesari pentru a-și permite o vacanță de Paști, iar Primăria Capitalei a făcut, în ultimele opt luni, economii de zeci de milioane de euro, a declarat primarul general.
Așa că Bucureștiul își poate permite luminițele de sărbători, a explicat Gabriela Firea.
Edilul șef a mai anunțat că, în Piața Constituției, va fi organizat un târg de Paște cu produse tradiționale și suveniruri.
De asemenea, Municipalitatea pregătește evenimente culturale pentru perioada sărbătorilor, a declarat Primarul Capitalei.
Gabriela Firea a mai anunțat că, începând din perioada pascală, Calea Victoriei va deveni pietonală de vineri seara, până duminică seara.
Este vorba despre segmentul cuprins între Piața Victoriei și zona Ateneului Român.
În perioada sărbătorilor, pe Calea Victoriei vor fi amplasate tarabe cu produse tradiționale și cu suveniruri, așa cum se întâmplă și în alte orașe europene, a precizat Gabriela Firea.
Sursa: Mircea Apostolescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.