Prima editie a Campionatului de fotbal in sala a fost adjudecata de Generali

Odata cu desfasurarea finalelor de aseara s-a pus punct si primei editii de fotbal in sala marca Sports Events.

A fost o editie inaugurala de succes, meciurile desfasurate oferind un spectacol fotbalistic care a pus fata in fata ambitia, devotamentul si efortul colectiv al celor 8 echipe prezente.

Finala mare si-a respectat statutul de meci-vedeta al campionatului. Apa Nova si Generali ne-au aratat de ce au demonstrat ca sunt cele mai bune 2 echipe de pana acum. A fost cel mai ridicat meci din punct de vedere al incarcaturii si ambitiilor puse in joc, asa cum se cade pentru o finala.

Apa Nova a inceput ezitant si s-a vazut condusa cu 2-0 destul de repede. Nu a acuzat insa socul si a reusit un gol, scorul la pauza fiind 2-1, meciul fiind deschis astfel catre orice rezultat. In repriza secunda, Generali a incercat sa isi conserve avantajul, practicand un joc mai mult de asteptare cu sarje ofensive pe contraatac. La capatul unei astfel de oportunitati a mai inscris inca o data, iar lucrurile pareau decise.

Cu cateva minute inainte de final, Apa Nova a mai inscris si ea o data ducand scorul la 3-2. Finalul a fost unul incins, cu cateva ocazii de partea ambelor echipe, dar care nu s-au concretizat pe tabela.

Astfel, Generali a fost incoronata campioana dupa o prestatie excelenta la aceasta editie, singurul meci in care nu a invins fiind in semifinala, atunci cand a avut nevoie de cele 2 reprize de prelungiri.

Merita de mentionat si rezultatul din finala mica acolo unde Radio Romania, meritat si-a asigurat cea de-a treia pozitie a podiumului, dupa o partida in care s-a impus cu 5-0 in fata echipei Sport 1X2 care a acuzat lipsa bancii de rezerve la acest meci.

A urmat decernarea premiilor celor 3 echipe fruntase precum si premiile individuale. Dupa brigada de arbitri, au fost premiati pe rand golgheterul editiei – Gabriel Marin (Generali Asigurari) autor a numai putin de 30 de goluri, cel mai bun portar – Mircea Dragomirescu (ca fapt divers, pe langa multele parade, acesta fiind autorul si a doua goluri pentru echipa sa) si, bineinteles, jucatorul campionatului in persoana lui Claudiu Purluca (Radio Romania) care ne-a incantat de atatea ori cu driblingurile si cu tehnica sa desavarsita.

Va multumim tuturor pentru prezenta si va asteptam si pe viitor la alte evenimente Sports Events.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.