Victorie uriasa a Bucuresti Fm: Primarul General Gabriela Firea a dispus demararea curateniei pe Calea Victoriei si pe Magheru!

Bucuresti Fm a semnalat, prin nenumarate materiale starea dezastruoasa in care se prezinta doua dintre arterele reprezentative ale Bucurestiului, Calea Victoriei si Bulevardul Magheru! Astazi, Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca, in cadrul programului de curatenie de primavara, una dintre directiile importante va fi aceea a curateniei pe aceste doua mari artere si in Centrul Istoric.
Calea Victoriei si Bulevardul Magheru sunt intr-o stare deplorabila, cu multe magazine neinchiriate, cu vitrine pline de inscriptii la limita limbajului civilizat, cu afise lipite pe pereti, pe stalpi, pe transformatoarele de curent, in straturi succesive, a spus Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a spus ca nu este de acord cu graffiti-urile facute pe vitrine sau pe peretii cladirilor monument istoric, mai ales ca este vorba de centrul Bucurestiului, unde, atat bucurestenii, cat si turistii se plimba. Edilul Sef a afirmat ca operatorii de salubritate vor trece la curatarea domeniului public. In acelasi timp, Municipalitatea a trecut la identificarea si somarea proprietarilor de spatii comerciale, care sunt abandonate, cu privire la obligatia de a-si curata si amenaja vitrinele, chiar daca magazinele nu sunt inchiriate.

Gabriela Firea a anuntat ca, in saptamana Pastelui, in zilele de vineri, sambata si duminica, Calea Victoriei va deveni artera pietonala. Ea va gazdui evenimente organizate de catre Primaria Capitalei si terase, pentru bucurestenii care vor dori sa iasa la plimbare.
Pentru a le da posibilitatea tinerilor sa se exprime prin intermediul artei vizuale de tip graffiti, vor fi instalate panouri speciale, in parcuri, a declarat Gabriela Firea.
Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu a fost insarcinat cu conducerea grupului de lucru care va supraveghea curatenia si iluminatul de sarbatori pe Calea Victoriei si pe Bulevardul Magheru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.