Catrinel Dumitrescu: Fiecare personaj are o parte din sufletul meu

Catrinel Dumitrescu a ştiut întotdeauna să împrumute femeilor pe care le aduce pe scenă frumuseţea, tandreţea sa, intransigenţa, dacă era cazul, şi, mai ales, forţa feminităţii.
Spectacolele pe care le joacă în acest moment vin, o dată în plus, să pună în evidenţă talentul său. Fie că se numeşte Maureen (din „Un pic prea intim”), Alex (din „Aici nu-i de joacă”) sau Ea (din „Iarna”), fie că e o femeie cu pretenţii sau un simplu instalator, personajul lui Catrinel Dumitrescu ştie să te învăluie în povestea sa.

Actriţa a mărturisit, sâmbătă, la Spectacol@bucureşti.ro, că noul său spectacol, „Iarna”, a venit ca o rază de soare pentru ea, a venit în momentul potrivit, exact atunci când credea că drumul său artistic în Nottara s-a încheiat.
Catrinel Dumitrescu a povestit cum a fost întâlnirea cu acest personaj fără nume, Ea, din recenta premieră în regia lui Mihai Măniuţiu, regizorul cu care mai lucrase în perioada în care a fost actriţă la Teatrul „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca.

Catrinel Dumitrescu se consideră un om norocos, chiar dacă au fost şi perioade în care teatrul nu a avut nevoie de ea, atunci când a jucat a avut parte de roluri şi de întâlniri importante. Chiar de la debutul său, unul special, a avut şansa să joace într-un spectacol realizat de Alexandru Tocilescu, la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila, în perioada în care era elevă.
A crescut în lumea teatrului şi a învăţat încă de mică faptul că teatrul se face cu iubire.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.