Spectacole de teatru în București – 24 februarie 2017

Spectacole de teatru cu Maia Morgenstern și Lucian Iftime, la TES, și cu Andrei Huțuleac și Goerge Costin, la Metropolis

A fost o săptămână a premierelor bucureștene, deschisă duminică de TES cu ”Dibuk”, care va fi închisă tot de acest teatru cu ”Şofer, pictor”, tragi-comedie în regia lui Alexandru Dabija, cu Maia Morgenstern și Lucian Iftime.

Mira este pictor. După patruzeci de ani de cariera artistică în America de Sud, revine în Israel, în casa copilăriei sale. Acasă, Mira descoperă că fratele i-a murit, iar în locul lui trăieşte prietenul acestuia, Aaron – şofer de camion, care şi-a pierdut memoria din cauza unui accident. Acesta este pe scurt subiectul spectacolului ce se va juca diseară, sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, la Teatrul Evreiesc de Stat.

Spectacolele serii:

19:00

”Amadeus”, piesa lui Peter Shaffer, în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză, la Teatrul Metropolis Din distribuție fac parte: George Costin, Andrei Huțuleac, Alexandru Pavel, Nicoleta Hâncu, Sorin Miron, Adrian Nicolae, Alin Florea.

”Moartea unui comis voiajor”, piesa lui Arthur Miller pusă în scenă de regizorul Felix Alexa, cu: Mariana Mihuţ, Victor Rebengiuc, Şerban Pavlu, Marius Chivu, Dana Dogaru, Claudiu Stănescu, Dan Aştilean. Spectacolul se joacă la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra.

”Bani din cer”, comedia lui Ray Cooney, în regia lui Horațiu Mălăiele, la Teatrul de Comedie. Din distribuție fac parte: Mihai Bendeac, Mihaela Teleoacă, Dragoş Huluba, Delia Nartea.

”Şofer, pictor”, tragi-comedie în regia lui Alexandru Dabija, cu Maia Morgenstern și Lucian Iftime, la Teatrul Evreiesc de Stat.

”Soldatul de ciocolată”, spectacol cu: Sabrina Iaşchevici/ Nicoleta Lefter, Irina Mazanitis/ Antoaneta Zaharia, Alina Berzunţeanu/ Ana Bianca Popescu, Alexandru Papadopol/ Gabriel Pintilei, Marius Damian/ Cezar Antal, Gelu Niţu/ Constantin Cojocaru, Conrad Merricofer/ Cătălin Babliuc, Dimitrii Bogomaz, în regia lui Andrei Şerban, la Teatrul Odeon.

”Fazanul”, comedie montată de regizorul Alexandru Mâzgăreanu la Teatrul Nottara, la Sala Horia Lovinescu. Din distribuția amplă fac parte: Ion Haiduc, Crenguța Hariton, Gabriel Răuță, Ioana Calotă, Diana Roman.
”Pensiune completă”, textul lui de Pierre Chesnot, montat de Gelu Colceag la Teatrul Mic, avându-l pe Cristi Iacob în rolul principal.

”Bullets over Lipscani”, comedie în regia lui Eugen Gyemant, spectacol cu: Dan Rădulescu, Smaranda Caragea, Cătălin Babliuc, la Godot Cafe Teatru.

”Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt”, piesa lui Matei Vişniec montată de Cătălina Buzoianu, la Unteatru.

19:15

”O noapte pe dos”, comedie cu Marcela Motoc și George Constantinescu, la Teatrul de artă Bucureşti.

19:30

”Aprilie, dimineaţa”, piesa lui Mihai Ispirescu montată de Diana Lupescu împreună cu: Mihai Marinescu, Lucian Ghimiși, Ada Navrot, Dan Clucinschi și Raluca Tița, la Sala George Constantin a Teatrului Nottara.

20:00

”Indianul vrea în Bronx” de Israel Horovitz, spectacol în regia Iarina Demian, cu: Anghel Damian, Paul Ipate și Liviu Topuzu, la Teatrul Bulandra, Sala Studio Space.

”Scrisoarea”, adaptarea lui Horaţiu Mălăele după Caragiale, spectacol cu: Mircea Rusu, Virgil Ogăşanu, Mihai Constantin, Horaţiu Mălăele, Marian Râlea, la Sala Studio aTNB.

”L`Om Dada”, un spectacol de Gigi Căciuleanu, pe texte de Tristan Tzara, cu Lari Giorgescu și Gigi Căciuleanu, la TNB, Sala Atelier.

”Două loturi”, textul lui Caragiale, în viziunea regizorală originală a lui Alexandru Dabija, cu Gavril Pătru și Marius Manole în rolurile principale, la Teatrul Naţional, la Sala Pictură.

22:00
„Aici nu se simte” & „Oase pentru Otto”, spectacol coupe pe texte de și în regia Liei Bugnar, la Godot Café Teatru, cu: Lia Bugnar, Marius Manole („Aici nu se simte”) și cu: Medeea Marinescu, Lia Bugnar și cățelul-actor Iago (”Oase pentru Otto”).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.