Suspans in clasamentul Campionatului de fotbal in sala

Rezultatele de aseara au clarificat cateva aspecte in fruntea clasamentului, dar suspansul continua in a doua jumatate a lui.

Apa Nova a spulberat-o pe SAP, impunandu-se cu un zdrobitor 8-0 si a inregistrat prima victorie dupa 2 meciuri mai putin reusite.
HP Inc. si Dacris au terminat la egalitate, 3-3, un meci foarte important pentru ambele echipe. In urma acestui rezultat amandoua continua sa spere la locul de semifinale.

Dupa un meci foarte echilibrat, Radio Romania a reusit sa se impuna cu 2-1 in fata echipei APS, prin golul de pe final al lui Bogdan Negrila si s-a distantat putin de locul 5. Vor urma insa alte dueluri in fata contracandidatelor in urmatoarele etape.

Desi a inceput bine partida in fata liderului, Sport 1X2 conducand la un moment dat, experienta si conditia fizica superioara a asiguratorilor au facut ca scorul la capatul celor 30 de minute sa le fie din nou favorabil celor de la Generali. Nicolae Olenic a reusit un hat-trick si totodata a semnat a 11-a victorie consecutiva a echipei. Scorul inregistrat a fost 4-2.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.