Sute de artiști și peste 130.000 de spectatori, așteptați la Electric Castle 2017

Sute de artiști vor urca pe cele nouă scene ale Festivalului Electric Castle, desfășurat în perioada 12-16 iulie, la ediția 2017 fiind așteptați peste 130.000 de spectatori, anunță organizatorii.

„Electric Castle Festival promite o ediție spectaculoasă, dedicată diversității muzicale și culturale, la care sute de artiști vor urca pe cele 9 scene ale festivalului. Cele mai noi confirmări îi aduc pe afișul festivalului pe Deadmau5, Trentemřller, House of Pain, Maceo Plex și rebelii Slaves, ei reprezentând o largă paletă de genuri muzicale: de la progressive house, techno, hip-hop, punk rock sau reggae” se arată într-un comunicat transmis de organizatorii fesivalului.

De șase ori nominalizat la premiile Grammy pentru producțiile sale muzicale, de trei ori câștigător al celei mai mari competiții globale dedicate DJ-ilor, Deadmau5 este un artist cu un palmares de zeci de premii și milioane de fani.

„Lista de artiști confirmați, deja, la Electric Castle 2017alt-J, Moderat, Nero, Noisia, Architects, A-Track, Dixon, DJ Sneak, Âme Live, Soom T, Metrik, Etherwood, Crazy P Soundsystem — mai este completată de alți 21 de artiști: Maceo Plex, Eats Everything, Cassy, Claptone, Atari Teenage Riot, Tommy Cash, Fanfara Ciocârlia, S.P.Y., Troyboi, Beardyman & The Masters of Distraction, Punnay Masssif, Coma, Luna Amara, MJ Cole, Flic Flac, Zwette, Kornel Kovacs, Reggae Roast, Kenny Ken și King Jammy. Line-up-ul va fi completat de noi nume ce vor fi anunțate peste doar câteva săptămâni, ediția din acest an prefigurându-se a fi una a recordurilor atât din punct de vedere muzical, cât și ca spații, organizare și logistică”, se mai arată în comunicat.

Electric Castle, festival aflat la a V-a ediție, va fi organizat la Castelul Banffy din localitatea clujeană Bonțida, pe o suprafață de 220.000 de metri pătrați. La ediția 2017 sunt așteptați peste 130.000 de participanți.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.