Cele mai interesante evenimente de astăzi, 14 februarie, din Bucureşti

CINEMA

La Cinemateca Eforie, în cadrul Săptămânii Filmului Iranian, astăzi de la ora 19:00 este proiectată drama „O linie a realităţii”, realizată în 2012 de Ali Vazirian.

SPECTACOL

„Les Chemins de l’Amour” se intitulează spectacolul Mihaelei Rădescu, pe care-l susţine de la ora 18:30, în foaierul Operei Naţionale, alături de solişti şi instrumentişti ai acestei instituţii de cultură a capitalei.

MUZICĂ

* Stagiunea de marţi seara a programat azi, de la ora 19:00, la sala mică a Ateneului Român, recitalul susţinut de violonistul Mihail-Ciprian Reuţ şi pianistul Gabriel Gîţan, care interpretează: Sonata în Re major, op. 12, nr. 1 de Beethoven; Sonata în la minor, op. 105, nr. 1 de Schumann şi Sonata nr. 2, în fa minor de Enescu.

* În cadrul seriei de evenimente organizate de Centrul Cultural European Sector 6 cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, începând ora 19:00, pe patinoarul Drumul Taberei, se înscrie şi un concert susţinut de Holograf, Trupa Story cântând în deschidere.

* Pasion de Arrabal se intitulează concertul de muzică sud – americană cu Habanegra, ce începe de la ora 19:30 în ARTea.

* De la ora 20:00 au loc:

– Sax Night Live de Ziua Îndrăgostiţilor cu Mardari Octavian, în Berăria Germană (fostă Bragadiru);

– Love Songs Naturally cu Mircea Tiberian, Sorina Rotaru, Anita Petruescu, Andra Maria & The Twisters, în Green Hours.

* De la ora 21:00, Valentine’s Day cu Dan Vasilescu & Friends, în Stuf Vama Veche.

* V.O.X susţine un concert în Hard Rock Cafe, începând cu ora 21:30.

* Giorgos Tsalikis cântă în Club BOA, de la ora 23:00.

* De Ziua Îndrăgostiţilor, trupa Taxi dă concert în Berăria H, de la ora 23:15.

DANS

La Institutul Cervantes continuă atelierul de iniţiere în tango şi în cultura tango, susţinut de Anca şi Traian Ionescu. Tema întâlnirii de astă-seară, de la ora 18:30, este: „Tango Ocho”.

EXPOZIŢIE

Programul Expoziţional ARCUB 2017, coordonat de Alex Radu, se deschide printr-o expoziţie solo a reputatului artist plastic Dumitru Gorzo, intitulată „Contagiune” şi vernisată azi, de la ora 19:00, la sediu ArCuB din Hanul Gabroveni, Str. Lipscani 84-90, unde poate fi vizionată până pe 19 martie.

CARTE

* În Ceainăria Cărtureşti Verona, de la ora 18:30 are loc lansarea cărţii ilustrate „Love / Iubire”, de Veronica Neacşu, reeditată acum de micro-editura suedeză pionier press. Cu acest prilej, este vernisată şi o expoziţie cu ilustraţii şi obiecte realizate în ediţie limitată de aceeaşi artistă, deschisă până pe 12 martie.

* La Librăria Humanitas de la Cişmigiu, de la ora 19:00 începe o seară de lectură publică cu Mircea Cărtărescu, dintr-un text inedit.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.