Spectacole de teatru în București – 10 februarie

sursa foto:new.nottara.ro

Spectacole de teatru cu Adrian Văncică și Cerasela Iosifescu, la Nottara, și cu Gheorghe Visu, Maria Ploae, Ilinca Manolache, la Teatrul Mic.

O companie multinațională anunță scoaterea la concurs a unui post de top. Jobul implică o mare responsabilitate, dar condiţiile de muncă şi remuneraţia sunt foarte atractive.
Cei patru presupuși candidaţi selectaţi pentru interviu intră treptat în scenă. Ideea că metoda de intervievare este una neobişnuită apare în mintea lor atunci când fiecare afirmă că nu este reprezentantul firmei.
Acesta ar fi pe scurt subiectul unei piese de teatru care vorbește despre o metodă psihologică de selectare a candidaților creată, se pare, chiar de armata americană.
Puteți cunoaște și voi ”Metoda” (Metoda Grönholm), așa cum a descifrat-o regizorul Theodor Cristian Popescu, împreună cu actorii Adrian Văncică, Alexandru Jitea, Gabriel Răuţă și Cerasela Iosifescu, la Teatrul Nottara.
Textul dramaturgului portughez Jordi Galceran a avut premiera bucureșteană în februarie 2011 și este reluat în repertoriu.
Reprezentația începe la ora 19:30, la Sala George Constantin.

Spectacolele serii:

19:00
”Macbeth”, spectacol în regia lui Michal Docekal, la Teatrul Bulandra, la Sala Toma Caragiu. Din distribuție: Marius Chivu, Andreea Bibiri, Cornel Scripcaru, Vlad Zamfirescu, Adrian Ciobanu.

”Carousel”, spectacol în regia lui Andrei Şerban, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra, adaptare după piesa Liliom de Ferenc Molnar şi filmul cu acelaşi titlu de Fritz Lang. Din distribuție: Vlad Ivanov, Alexandra Fasolă, Mirela Gorea, Radu Iacoban, Cătălin Babliuc, Rodica Lazăr sau Maria Obretin.

”Rencontres”, spectacol de pantomimă cu Violeta și Dragoş Huluba, la Teatrul de Comedie.

”Ascensiunea lui Arturo Ui poate fi oprită”, o comedie amară cu scene de cabaret, spectacol realizat de Dragoş Galgoţiu, cu Ionel Mihăilescu în rolul principal, la Teatrul Odeon.

”Anul dispărut.1989” de Peca Ştefan, spectacol în regia Anei Mărgineanu, cu: Gheorghe Visu, Maria Ploae, Mihaela Rădescu, Ilinca Manolache, Isabela Neamţu, Viorel Cojanu, Cuzin Toma/Virgil Aioanei, la Teatrul Mic.

”Tartuffe sau Impostorul”, spectacol în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză, la Teatrul Metropolis. Din distribuție fac parte: Adela Mărculescu, George Costin, Sorin Miron, Nicoleta Hâncu, Adrian Nicolae.

”Carre de ași… cu valet!” Comedia lui Ion Valjan, pusă în scenă de Harry Eliad, la Teatrul Evreiesc de Stat.

”Idolul și Ion Anapoda”, spectacol cu: Oana Pellea, Richard Bovnoczki, Florina Gleznea, Cristina Casian, Istvan Lajos Teglas, regia: Mariana Cămărășan, Toma Dănilă, la ArCuB, Hanul Gabroveni.

”Frig” de Lars Noren, spectacol în regia lui Alexandru Bogdan, cu: Liviu Pintileasa, Ionuț Grama, Silviu Debu, Andrei Șeusan, la Unteatru.

„Din înţălepciunea lui Dorel”, un spectacol de Andrei Ciopec, la Godot Cafe Teatru.

”Interesul poartă fesul”, comedie romantică scrisă și regizată de Rodica Popescu Bitănescu, pe care o vedeți pe scenă alături de tineri actori, la Teatrelli

“Incă nu, dar o sa fie…”, cea mai nouă producție a Teatrului Elisabeta.Din distribuție: Aurelian Temisan, Gabi Costin, Monica Davidescu.

19:30
”Metoda”, spectacol regizat de Theodor Cristian Popescu, cu: Adrian Văncică, Alexandru Jitea, Gabriel Răuţă și Cerasela Iosifescu, la Teatrul Nottara, Sala George Constantin.

”Kimberly”, un nou spectacol semnat de regizoarea Andreea Vulpe, la Teatrul de Comedie, Sala Studio. În distribuție: Virginia Mirea, Mihaela Teleoacă, Vlad Bârzanu, Laura Creţ și Ioan Coman.

”O intervenție”, spectacol cu Ana Ularu și Lucian Iftime, în regia lui Radu Iacoban, la Teatrul Act.

20:00
”Două loturi”, textul lui Caragiale, în viziunea regizorală originală a lui Alexandru Dabija, cu Gavril Pătru și Marius Manole în rolurile principale, la Teatrul Naţional, la Sala Pictură.

”D’ale noastre!”, spectacol marca Gigi Căciuleanu, inspirat din opera lui Caragiale, realizat cu tineri actori- dansatori, la Sala Studio a TNB. În rol principal: Lari Giorgescu.

”Luminiţa, de la capătul tunelului”, spectacol pe textul lui Radu F. Alexandru, regia: Mircea Cornişteanu, la Sala Atelier a TNB. În distribuție: Constantin Cotimanis, Iuliana Moise, Dragoş Stemate şi Alexandra Poiană.

”Interzis sub 18 ani” de Mihaela Michailov, regia artistică: Lenuș-Teodora Moraru, spectacol cu: Iulia Samson, Andreea Șovan / Teodora Daiana Păcurar, Ion Bechet, Raluca Botez, la Teatrul Excelsior.

”O mie de motive”, one man show Florin Piersic jr., în regia lui Horia Suru, la Point.

20:15
”Fata din curcubeu”, one woman show Ilona Brezoianu, la Godot Café Teatru.

22:00
”Fata din curcubeu”, one woman show Marcela Motoc, text și regie Lia Bugnar, la Teatrul de artă Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.