Trotuarele, trecerile de pietoni si statiile RATB!?

Carosabilul este „la negru”, pe arterele mari. In sectorul 1, s-a intrat si pe strazile laterale.

Problema ramane insa cea a trotuarelor care nu cad in responsabilitatea agentilor economici sau a proprietarilor de imobile. Multe trotuare sunt sub zapada, iar pietonii circula pe carari de picior, in sir indian, asa cum se intampla pe portiuni mari din Splaiul Independentei sau pe podul de la Cotroceni.

La marginea trotuarelor, la trecerile de pietoni si in statiile RATB, zapada pluguita a format adevarate bariere. Pentru a traversa si calatori, atunci cand coboara sau se urca in mijloacele de transport, pietonii intra in zapada pana mai sus de glezne.

Afara mai ninge slab si s-a lasat gerul. Daca zapada de pe trotuare nu va fi curatata rapid, se va forma un pod de gheata, iar camerele de garda ale spitalelor se vor umple de bucuresteni cu luxatii si fracturi.

1 COMENTARIU

  1. […] Problema ramane insa cea a trotuarelor care nu cad in responsabilitatea agentilor economici sau a proprietarilor de imobile. Multe trotuare sunt sub zapada, iar pietonii circula pe carari de picior, in sir indian, asa cum se intampla pe portiuni mari din Splaiul Independentei sau pe podul de la Cotroceni, conform bucurestifm.ro. […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.