S-a incheiat prima parte a Campionatului de fotbal in sala!

Aseara, pe parchetul salii Iris Sports Arena, s-au desfasurat partidele contand pentru ultima etapa a turului Campionatului de fotbal in sala Sports Events.

Generalii nu a avut mila de Dacris, administrandu-i un incredibil 7-0, si si-a continuat astfel seria de victorii consecutive.

Apa Nova impotriva Sport 1×2 a fost derby-ul pentru pozitia secunda in clasament. Am vazut doua echipe bine organizate care au dat dovada de multa indarjire oferindu-ne un spectacol agreabil. Dupa o prima parte in care s-au anulat reciproc, Apa Nova a reusit sa inscrie in doua randuri in repriza secunda si si-a consolidat astfel locul al doilea.

SAP a facut o partida foarte buna in confruntarea cu Radio Romania, conducand pana in ultimele 2 minute ale meciului cu 4-2, unul dintre goluri fiind reusit chiar de Alexandru Popa din poarta in poarta. Experienta superioara a adversarilor s-a facut simtita insa pe final, acestia egaland la 4 la ultima faza a meciului.

Cu toate ca a sperat la inca 3 puncte care sa o urce in clasament HP Inc. a trebuit sa se recunoasca invinsa in fata echipei APS care a castigat cu 4-2 si a parasit astfel ultimul loc in clasament.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.