Adrian Ungur și Ilia Ivașka, în deschiderea meciului de Cupa Davis dintre România și Belarus

Meciul dintre tenismanul român Adrian Ungur (313 ATP) și Ilia Ivașka (175 ATP) va deschide confruntarea dintre echipele României și Belarus, din primul tur al Grupei I valorice a zonei Europa-Africa a Cupei Davis, vineri, la ora 10:00 (ora României), potrivit site-ului competiției.

Al doilea meci de simplu îi va opune pe Egor Gherasimov (341 ATP) și pe Marius Copil (129 ATP) și se va disputa tot vineri, dar la ora 12:00.

Sâmbătă, meciul de dublu va avea loc de la ora 12:00 și se va disputa între perechea Egor Gherasimov/Max Mirnîi și cuplul Nicolae Frunză/Horia Tecău.

Duminică, penultimul meci de simplu se va juca, de la ora 10:00, între Ivașka și Copil.

Cel din urmă meci de simplu se va disputa între Gherasimov și Ungur. Ungur s-a impus în singurul lor meci de până acum, în 2014, cu 6-3, 6-3, în calificările turneului ATP de la București.

Cele două echipe s-au mai întâlnit o dată în Cupa Davis, în 2005, când România s-a impus cu 3-2 la Brașov în primul tur al Grupei Mondiale, prin punctele aduse de Andrei Pavel (două) și Victor Hănescu, în timp ce pentru adversari au punctat Mirnîi și perechea Volcikov/Mirnîi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.