Dorul Antoniei, „Dor de tine”!

Recunosc, ne-a fost dor de Antonia! Și spun/scriu asta pentru că la ultima noastră întâlnire de la finele anului trecut ne-a promis că vine cu un colind. Dar, na, Akim a vrut să vină pe lume mai repede așa că Antonia a avut ceva treabă, lucru lesne de înțeles. Dar, așa cum a promis, a venit cu o piesă nouă. O piesă „cu dor”, cum ne-a zis anul trecut. Și, da, putem spune că „Dor de tine” este o piesă cu mult dor. Chiar foarte mult dor!

01. Antonia la Bucuresti FM - Foto. Alexandru DoleaMi-a plăcut piesa încă de la prima audiție, că Răzvan se îngrijește mereu să avem piesele în playlist de cum ies din studio. Și mi-a plăcut pentru că are toate ingredientele unui hit: te regăsești în ea, are un ritm vioi, deși piesa are un mesaj plin de patos, o linie melodică și versuri ușor de reținut, o orchestrație simplă dar elaborată și cu tonuri actuale, o voce nemaipomenită, la care dacă adaugăm și faptul că solista este de o frumusețe tulburătoare, iar videoclipul este bine realizat, atunci vorbim deja despre un pachet complet.

02. Antonia la Bucuresti FM - Foto. Alexandru DoleaAm aflat de la Antonia că piesa este compusă de Irina Rimeș, ajutată de Alex Cotoi la muzică, pentru că la versuri Irina scrie bine ce scrie, de producție ocupându-se DJ Sava. Și pentru că a venit însoțită de Claudiu Ursache, un tânăr stăpân al chitarei, din cordar și pân’ la prăguș, Antonia ne-a cântat piesa, live și unplugged, chiar dacă a venit foarte răcită.

În rest, am povestit și ne-am amuzat așa cum facem în fiecare dimineață. Despre o mulțime de lucruri, pe care care vă las să le descoperiți din înregistrarea video de mai jos. Mai are sens să mai adaug ceva? Normal că pot, dar ar fi de prisos! Bucurați-vă de dorurile voastre și de piesa Antoniei!

Vezi AICI arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București”
Credit Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns