Primarul zice, primarul aude…!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, le-a cerut operatorilor de salubrizare să deblocheze trotuarele și să evacueze zăpada de pe marginea marilor artere de circulație. În vreme ce în unele zone ale orașului, spre exemplu în Sectorul 1, se cară, în continuare, zeci de basculante de zăpadă, pe timpul nopții, în alte zone, deși au trecut două săptămâni de la ultima ninsoare, nămeții par să aștepte primăvara. Astfel, pe Splaiul Independenței, imediat ce treci de podul Eroilor, pe direcția de mers către Podul Cotroceni, chiar lângă gardul fostei Case Radio, stația RATB a fost curățată de zăpadă. Dar, dacă vrei să mergi pe jos în continuare, pe același trotuar, este imposibil. Drumul îți este blocat de un munte de zăpada, pe care nu pare să îl vadă nici un operator de salubrizare. Așteptăm primăvara!

Tot Edilul Capitalei le-a cerut experților de renume mondial de la Administrația Străzilor, acum o săptămâna, să vină, rapid, cu o soluție provizorie pentru a plomba gropile apărute în carosabil, după ultima deszăpezire. Deocamdată nu am văzut decât, cel mult, tentative de a semnaliza unele dintre aceste gropi.
Așadar, Primarul Capitalei vorbește, cere niște lucruri normale și cât se poate de clare și punctuale, dar cei care ar trebuie să execute aceste dispoziții spun da, da, la ședințe, și nu fac nimic!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.