Radio Romania NU intra in greva generala!

Reprezentantii Radio Romania au clarificat situatia…in ciuda zvonurilor, nu exista nicio intentie a unui grup reprezentativ de a initia greva generala la Radioul public:

Referitor la articolele din mass media despre o iminentă grevă generală la Radio România, Societatea Română de Radiodifuziune dezminte cu fermitate această informaţie.

04-protest-radio-romania-foto-alexandru-doleaPrecizăm că nici Radio România nici sindicatul reprezentativ nu au transmis vreun comunicat prin care să anunţe greva generală în instituţie aşa cum, în mod eronat, a fost preluată această informaţie de către o parte a presei.

Ne exprimăm surprinderea şi îngrijorarea, totodată, că mass-media au publicat astfel de informaţii neconfirmate şi neverificate referitoare la Societatea Română de Radiodifuziune.

Reconfirmăm angajamentul Radio România faţă de toate principiile asumate în misiunea serviciului public de radiodifuziune şi determinarea de a rămâne în continuare aceeaşi sursă de informare corectă şi echidistantă a celor peste 4,5 milioane de ascultători.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.