Adevarul despre bugetul Radio Romania pentru 2017!

Consiliul de Administratie al Radio Romania a lamurit situatia bugetului radioului public pentru acest an:

„Referitor la informaţiile vehiculate în mass-media, potrivit cărora proiecţia finanţării de la bugetul de stat a Societăţii Române de Radiodifuziune pentru anul 2017 este cu 98% mai mare decât bugetul anului precedent, precizăm că suma prevăzută, 383 milioane lei, este sub media bugetelor din ultimii trei ani, care a fost de peste 400 milioane lei anual!

radio romaniaNu este pentru prima oară când Radioul public se confruntă cu acuze nefondate, vehiculându-se informaţii în total dezacord cu realitatea.
Ne exprimăm surprinderea şi îngrijorarea că mass-media au publicat informaţii neverificate referitoare la Radio România.

Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune îşi reafirmă disponibilitatea pentru furnizarea de informaţii precise legate de activitatea Radioului public.

Reconfirmăm angajamentul faţă de misiunea serviciului public de radiodifuziune precum şi determinarea de a rămâne în continuare aceeaşi sursă de informare corectă şi echidistantă a celor peste 4,5 milioane de ascultători.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.