Biciclistii sarbatoresc Mica Unire la Iasi

Peste 50 de biciclisti bucuresteni si ieseni sunt asteptati sa se prinda in hora, in Piata Unirii din Iasi, intr-un eveniment unic programat pentru marti 24 ianuarie 2017, cu ocazia sarbatoririi Unirii Principatelor din 1859. Evenimentul este organizat de asociatiile Adevaratii VeloPrieteni (Bucuresti) si ProBikeAddiction (Iasi).

“Ne-am programat sa sarbatorim astfel o zi speciala din istoria Romaniei si sa vizitam cu aceasta ocazie si centrul Iasului, alaturi de prietenii de la ProBikeAddiction din Iasi. Ne bucuram ca distanta dintre Bucuresti si Iasi a devenit mai mica odata cu introducerea de catre CFR a Trenului Unirii care are atasat vagonul special pentru biciclisti”, a declarat Mihai Denes, vicepresedintele Asociatiei Adevaratii VeloPrieteni.

La Iasi sunt asteptati 20 de biciclisti bucuresteni. Plecarea in Bucuresti va fi in 24.01.2017, ora 5.50, din Gara de Nord si sosirea la Iasi, in Gara Centrala, la 11.55.

“Evenimenteul este cu atat mai interesant cu cat reprezinta si o unire la nivel simbolic – prin prinderea biciclistilor moldoveni si munteni in hora vrem sa subliniem faptul ca ne unim fortele intr-o comunitate activa la nivel national ce pledeaza pentru conditii de deplasare decente si in siguranta pentru toti pasionatii de pedalat”, a adaugat Ioana Amariutei Popa, presedintele Asociatiei ProBikeAddiction din Iasi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.