Cartea de weekend îți aduce „O sută de nume”

O carte pe care nu ar trebui să o lăsaţi necitită în această iarnă mai ales dacă vă plac misterele si vreţi să vă descreţiţi şi fruntea – este „O sută de nume”, scrisă de Cecelia Ahern şi apărută în traducere românească la editura All.
Personajul principal al cărţii, Kitty este o junalistă de succes care a avut o ascensiune rapida în carieră, vânzând subiecte savuroase fără să ţină, nici o secundă la consecinţe. Kitty pare de neoprit până când se trezeşte în mijlocul unui ditai scandalul. Şi dacă ar fi numai asta! Pur si simplu cariera ei este pusă în pericol.
Si, ca si cum, asta nu ar fi destul, prietena ei, Constance, care i-a indrumat primii pasi in cariera de jurnalist este pe moarte. Kitty o întreabă care este povestea pe care ar fi dorit intotdeauna sa o scrie. În loc de raspuns primeste o hârtie unde sunt trecute 100 de nume, fara nici o explicatie, nici o nota, nimic! Doar 100 de nume!
Kitty ar dori să o întrebe mai multe pe Constance dar aceasta nu mai poate sa ii dea nici o lamurire. Kitty se hotărăşte să rezolve acest mister chiar daca asta pare o misiune imposibilă. Ba chiar mai mult, se gândeşte să scrie chiar un articol despre povestea din spatele listei cu 100 de nume, si asta, să însemne relansarea carierei ei.
Numai că totul pare a se complica si mai mult. Insă, Kitty primeşte un ajutor nesperat din partea unui fost coleg de facultate şi din partea lui Bob, soţul lui Constance. Astfel, Kitty aproape că se transformă într-un detectiv. Încercând să descopere poveştile din spatele celor 100 de nume dar si ce anume îi leagă pe toti acei oameni, încet-încet află lucruri nebănuite despre Constance şi adevarata personalitate a acesteia, pe care nu i-o banuise niciodata, si chiar mai mult de atat. Ce anume descoperă Kitty rămâne să aflaţi singuri atunci când veţi citi romanul Ceceliei Ahern. In orice caz veti avea o mare surpriză!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.