Când joacă Sorana Cîrstea, Horia Tecău şi Florin Mergea la Australian Open

Organizatorii turneului de la Melbourne au comunicat programul partidelor de mâine.
Sorana Cîrstea, singura româncă rămasă în concurs, va avea în turul trei o adversară redutabilă. Ea o va întâlni pe favorita numărul 7 a turneului Garbine Muguruza. Iberica a câştigat Grand Slam-ului de anul trecut de la Roland Garros şi a fost finalistă la Wimbledon în 2015, dar nu a trecut niciodată de faza optimilor la Australian Open.
Partida dintre Sorana Cîrstea şi Garbine Muguruza se va juca pe arena Margaret Court şi nu va începe mai devreme de ora 7:00, ora României. Până acum, cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA.
În concursul masculin de dublu, Horia Tecău şi Jean-Julien Roger (favoriţi 11) îi vor avea ca adversari în turul 3 pe australienii Marc Polmans şi Andrew Whittington, beneficiari ai unui wild-card din partea organizatorilor. Partida se va juca de la ora 2:00, ora României, pe arena Margaret Court.
Anul trecut, Tecău şi Roger s-au oprit în faza sferturilor de finală, iar cel mai bun rezultat la Melbourne al cuplului româno-olandez a fost semifinala din 2015.
Tot de la ora 2:00 şi tot în concursul de dublu masculin, Dominic Inglot şi Florin Mergea îi întâlnesc pe principalii favoriţi ai turneului, francezii Pierre-Hugues Herbert şi Nicolas Mahut.
Partida se va juca arena Hisense.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.