Debutul etapei 1 la „fotbal în sală”

Noul proiect Sports Events – Fotbal in Sala – a debutat aseara cand echipele au facut cunostinta cu parchetul salii IRIS SPORTS ARENA, dar totodata si cu dimensiunile terenurilor si a mingiilor.

De la ora 21.30 Apa Nova pleca favorita in disputa cu APS si a reusit sa confirme calculele hartiei, invingand cu 4-1 intr-un meci controlat de la un capat la altul. APS a acuzat si lipsa de efectiv, ei neavand la dispozitie nici un jucator pe banca de rezerve.
De la aceeasi ora, dar pe terenul 2, Radio Romania s-a impus cu acelasi scor 4-1 in fata celor de la HP Inc.
Au urmat meciurile de la ora 22.15.

Astfel Sport 1×2 se impune foarte clar in fata lui Dacris si anunta, prin jocul prestat, ca isi doreste unul din locurile fruntase ale competitiei. Scorul final a fost 5-1 intr-un meci in care Dacris a comis multe greseli personale, facandu-le cadou adversarilor inclusiv un autogol.

Pe celalalt teren, Generali Asigurari invinge SAP cu 7-2 intr-o partida in care golgheterul asiguratorilor, Gabriel Marin, a reusit un hattrick inca din prima repriza, ajutand-si echipa din plin la obtinerea acestui succes.
Ramaneti conectati online pe Bucuresti FM pentru a afla ce surprize rezerva meciurile din etapa a doua programata, joi 19 ianuarie incepand cu ora 21:30 la Iris Sports Arena!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.