Alexandra Ușurelu și Bobby Stoica, primii invitați din 2017!

Gata, vacanța de Sărbători a trecut, isteria zăpezii ce s-a așternut peste capitală s-a mai diminuat, așa că, după o scurtă perioadă de acomodare cu noul an, am reînceput alături de Răzvan să facem ce facem în mod obișnuit la matinalul București FM.

Așa că-n această dimineață am avut primii invitați din 2017, și nu orice fel de invitați. Alexandra Ușurelu și Bobby Stoica au venit în studio să ne prezinte piesa lansată la finele anului trecut, dar și să mai discutăm despre una, despre alta, mai exact despre ce mai mai pun la cale, și în scenă, pentru anul ce tocmai a început.

07. Alexandra Usurelu la Bucuresti FM - Foto. Alexandru DoleaAlexandra este clar dintr-un alt „film” muzical. Deși nu putem spune că este „comercială”, muzical vorbind, indiferentă n-are cum să ne fie. Are o muzică… și niște versuri… și le cântă cu atâta sensibilitate că nu numai că nu știi unde s-o încadrezi muzical, dar nici neatins nu rămâi. Da, și videoclipurile sale sunt frumoase, iar de aparițiile pe scenă nu mai pomenesc! Dacă nu mă credeți, vedeți videoclipul celei mai recente piese, „Rămâi gândul cel dintâi”.

 

06. Alexandra Usurelu la Bucuresti FM - Foto. Alexandru DoleaBobby? Mare meșter, nu doar mare muzician! N-am ratat ocazia să-l întreb despre pianul său modificat, mare minunăție muzicală și inginerească, că doar a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare, nu?

Ei bine, vă las să vedeți înregistrarea video din această dimineață, de unde veți afla mult mai multe lucruri despre ei. Vă spun doar atât: încă mai găsiți bilete la concertul din 30 ianuarie, de la Teatrul Național. La cel de la ora 17:00, că cel de la ora 20:00 este sold-out! Și chiar merită să vedeți noua producție muzicală live a Alexandrei Ușurelu, zău! E altceva!

Vezi AICI arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București”
Credit Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.