De Boboteaza, nu dati bani oamenilor strazii!

Sefa Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, Cosmina Simiean, a afirmat ca, in acest moment, in adaposturile municipale se afla 728 de persoane fara locuinta, dintre care 118 femei.

Din numarul total al oamenilor strazii, 359 nu au avut ultimul domiciliu in Bucuresti, spune Simiean. Ea a anuntat ca mai exista circa 100 de locuri libere in adaposturile Municipalitatii si alte 50 in adaposturile primariilor de sector si ale ONG-urilor.

Cosmina Simiean a mai afirmat ca exista o evidenta a cel putin 29 de oameni ai strazii care refuza sa se adaposteasca. Echipele DGASMB vor monitoriza aceste cazuri, la un interval de 45 de minute, si le vor oferi supa si ceai cald, haine, bocanci si paturi, spune Simiean.

Sefa de la Asistenta Sociala a facut apel la credinciosii care, maine, de Boboteaza, vor merge sa ia apa sfintita sa nu ofere bani oamenilor strazii care se aduna in apropierea bisericilor. Acesti bani se transforma, imediat, in bauturi alcoolice, iar persoanele aflate in stare de ebrietate devin violente si transforma adaposturile intr-un adevarat iad.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.