”In cautarea lui Audrey”, o poveste despre iubire si incredere

Sursa foto: The Mindful Word

O carte pe care nu ar trebui sa o lasati necitita in aceasta iarna, mai ales daca vreti sa va descretiti fruntile, este „In cautarea lui Audrey” scrisa de Sophie Kinsella si aparuta in traducere in limba romana la editura Polirom.

Audrey, personajul principal al cartii, poarta tot timpul ochelari cu lentile negre. Nu-i scoate nici macar in casa. Nu iese niciodata in oras, rar cand schimba doua vorbe cu cineva pe care nu-l cunoaste si i se pare aproape imposibil sa se uite in ochii oamenilor. Asa e ea si nu ai ce-i face! Dar toate astea pana intr-o zi cand apare Linus, prietenul fratelui ei.

Audrey descopera ca poate sa vorbeasca cu Linus despre spaimele care nu-i dau pace. Linus o face sa rada si cu el nu se mai simte judecata nemilos de toata lumea. Incet-incet, Audrey se indreapta spre vindecare si se indragosteste. Dar poti sa te gandesti la viitor daca n-ai rezolvat ce e tulbure si rau in trecut? Poate sa te iubeasca cineva daca te-a vazut, cum a vazut-o Linus pe Audrey, in clipele cele mai incercate din viata ta?

Toate acestea ramane sa le descoperiti singuri atunci cand veti citi „In cautarea lui Audrey” , o carte cu dialoguri spumoase, relatii intre parinti si copii cum n-ati mai auzit si pe care nu o veti mai lasa din mana pana cand nu veti intoarce si ultima pagina!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.