”Traista lui Moș Crăciun” vine la București FM! Află din regulament cum poți participa!

Foto: Alexandru Dolea

1. ORGANIZATOR

RADIO BUCUREȘTI FM cu sediul în Bucureşti, str. General Berthelot, nr. 60-64, sector 1, organizează emisiunea speciala “TRAISTA LUI MOȘ CRĂCIUN”, ce se va difuza pe frecvența 98,3 și online pe www.bucurestifm.ro.
Parteneri: COMPANIA DE LIBRĂRII BUCUREȘTI și EDITURA LITERA.

2. DATA DESFĂȘURĂRII

Joi, 22 decembrie 2016, între orele 17:00 – 19:00;

3. DREPTUL ŞI CONDIŢIILE DE PARTICIPARE

Pot participa toți copiii cu vârsta cuprinsă între 3–12 ani (născuți până la 31.12.2004)
NU au dreptul să participe: salariaţii, rudele până la gradul doi, colaboratorii cu contract ai organizatorului și partenerilor.

4. MECANISMUL DE DESFĂŞURARE

Începând cu ora 17:00, toți copiii care vor suna la numărul de telefon anunțat de organizatori și vor intra în direct cu Moșul vor primi cadouri. Emisiunea se încheie la ora 19:00.

5. INFORMAŢII GENERALE

a) Un ascultător poate câştiga un singur cadou;

b) premiile se vor ridica în ziua de 23 decembrie 2016, între orele 11:00 – 17:00 de la sediul Radio București FM, la intrarea din strada Temișana;

c) La ridicarea cadoului, câştigătorul, reprezentat de un adult din familie, pe baza C.I./B.I, va semna pentru ridicarea cadoului;

6. RESPONSABILITATE

Prin participarea la emisiune, toţi participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor şi condiţiilor impuse de ORGANIZATOR prin prezentul regulament.

7. PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

În conformitate cu legislaţia în vigoare, ORGANIZATORUL este obligat să facă publice numele câştigătorilor şi premiul acordat în cadrul acestei emisiuni.

ORGANIZATORUL se obligă, de asemenea, să respecte prevederile legii nr.677/2001 privind protecţia datelor personale stocate pe durata emisiunii. Ca atare, ORGANIZATORUL se angajează să asigure confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor la această emisiune. Prin simpla participare la emisiune şi furnizarea datelor personale, participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a ORGANIZATORULUI. La cererea expresă, în scris, a participanţilor, ORGANIZATORUL nu va mai folosi datele lor personale.

8. FORŢĂ MAJORĂ

În cazul acestui Regulament, Forţa Majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de către Organizator şi a cărui apariţie îl pune pe acesta în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament, inclusiv, dar fără a se limita, referitor la: războaie, incendii, inundaţii, greve şi blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel.

Dacă o situaţie de forţă majoră împiedică total sau parţial desfăşurarea emisiunii conform condiţiilor prevăzute în prezentul Regulament, Organizatorul va fi exonerat de răspundere pentru perioada afectată de situaţia de forţă majoră.

9. LITIGII

Eventualele dispute apărute între Organizator şi participanţii la emisiune vor fi soluţionate pe cale amiabilă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.