Implica-te alaturi de noi in proiectul umanitar „Muzică pentru viaţă”!

57 de români află, zilnic, că au cancer, mortalitatea cauzată de cancer fiind in Romania mai mare decât în restul Europei…
muzica-pentru-viata-serious-request-campanie-umanitara-5Din păcate în tara noastra NU există, încă, o instituţie specializată în recuperarea oncologică.
Te provocăm să nu rămâi indiferent: împreună, putem pune bazele primei clinici de recuperare oncologică din România!

Echipa Bucuresti FM sustine din toata inima proiectul umanitar „Muzică pentru viaţă”, organizat de colegii de la Radio Romania Resita în Centrul Civic al Reşiţei, acolo unde sunteti invitati la „Căsuţa de sticlă” în perioada 19-24 decembrie să vă bucuraţi de cadourile şi surprizele pregătite de cei CARORA LE PASA de cei care sufera!

Tocmai de aceea Bucuresti FM ofera pentru licitatia in cadrul careia se vor strange fonduri pentru finalizarea clinicii Nera pagaia lui Ivan Patzaichin (cu autograful lui Ivan, evident :p) si un set de mingi si o fotografie de la Simona Halep (cu autograful si dedicatia Simonei, evident :p)!

Această prezentare necesită JavaScript.

Nu uitati, colegii de la Reşiţa în parteneriat cu Crucea Roşie ne propun să sustinem finalizarea clinicii Nera, singurul centru de recuperare oncologică din România!
Sub egida Serious Request, „Muzică pentru viață” se va desfășura pentru prima dată in România.

Proiectul „Serious Request” a fost initiat in 2004 de catre postul public de radio din Olanda, care a reuşit astfel să strângă bani pentru diferite cauze umanitare.
Între timp, aceasta minunata idee a depăşit graniţele şi a fost preluat de Belgia, Elveţia, muzica-pentru-viata-serious-request-campanie-umanitaraSuedia, Kenya, Coreea de Sud, Austria, Letonia, Portugalia.
Nu uita, fiecare gest contează!
Clinica Nera nu va fi doar un centru medical, ci o a doua „casă” pentru bolnavii de cancer care, cu ajutorul tău, vor avea o şansă de recuperare.

Daca iţi doreşti tricoul regelui fotbalului românesc – Gheorghe Hagi, sau al căpitanului echipei naţionale din ultimii 10 ani – Cristi Chivu, daca eşti pasionat de artă şi vrei să ai acasă un tablou pictat de Marian Truţulescu, Kurta Cazimir, Petru Galiş sau Nicolae Ungar, te aşteptăm la balul caritabil organizat în 20 decembrie de Radio Reşiţa, în cadrul proiectului „Muzică pentru viaţă”.
Fondurile vor fi direcţionate către singura clinică de recuperare oncologică din România.

muzica-pentru-viata-serious-request-campanie-umanitara-3Fiecare gest, oricât ar fi de mic contează.
Bolnavii de cancer au nevoie de ajutorul nostru!
Vrei să ajuţi bolnavii de cancer dar nu poţi fi alături de noi?
O poţi face printr-un gest simplu – donează sau liciteaza pentru obiectele de pret oferite de fiecare dintre noi!

Există trei modalități de strângere de fonduri:

1) donațiile directe făcute de oameni în piață, la urna instalată lângă Casa de Sticlă, donații pentru care cer anumite piese (TOATĂ muzica difuzată în această săptămâna este ”la cerere”);

2) licitațiile unor obiecte sau servicii venite din partea unor vedete (din orice domeniu): tricouri cu autograful unui sportiv, discuri rare, tablouri etc;
inițiative private/izolate, subsumate cauzei principale (ex. elevi care fac prăjituri și le vând pentru a dona toată suma adunată);

3) donații în conturile bancare deschise la Banca Transilvania:
RO45BTRLEURCRT0376715101 în EURO
RO95BTRLRONCRT0376715101 în RON

Din 2017, la Clinica de recuperare oncologică Slatina Nera vor fi trataţi anul 1.000 de bolnavi de cancer, în stadii incipiente.
Aici, pacienţii vor avea parte de tratament de ultimă generaţie şi de condiţii hoteliere europene.
Cu sprijinul nostru, unitatea medicală îşi va deschide curând porţile.

Nu uita…numărul bolnavilor de cancer este în continuă creştere în România, din pacate…
La ora actuală, la nivel naţional sunt înregistraţi 450 de mii de bolnavi şi în fiecare oră apar 8 pacienţi noi.
Împreună putem ajuta bolnavii de cancer!
banner-conturi-donatii

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.