Astra la vista baby !

Echipa lui Şumudică continuă să facă minuni în Liga I. Cu un lot de jucători care au salarii cu mult sub cele de la Steaua, echipa din Giurgiu continuă să arate că are valoare şi nu întâmplător este singura calificată în primăvara europeană.
Astra câştigă partida de acasă cu Steaua cu 1-0 printr-un gol marcat de Budescu în ultimele secunde ale prelungirilor.
Steaua termină meciul de la Giurgiu în 10 oameni, pentru că Tamaş o comite din nou şi părăseşte terenul în minutul 85 pentru cumul de cartonaşe galbene.
După terminarea meciului, Reghecampf s-a răstit la Enache şi Adi Popa vinovaţi în opinia antrenorului de golul primit de Steaua în ultimele secunde ale prelungirilor. ,,Voi nu gândiți? Cum să luați un asemenea gol?”, a fost mesajul dur a lui Reghecampf pentru cei doi jucători.
Echipa latifundiarului din Pipera pierde astfel poziţia de lider şi cade pe locul secund în Liga 1, dar poate să şi pice pe locul 3, dacă FC Viitorul câştigă mâine partida din deplasare cu Concordia Chiajna.
De cealaltă parte, Astra se află pe locul 7 la 4 puncte de un loc de play-off, adică la 4 puncte de CFR Cluj, echipă care a pierdut în deplasare cu 2-1 partida de la Craiova.
Înainte de ultima partidă a etapei cu nr.20 a returului Ligii I cea dintre Chiajna şi Viitorul, pe primul loc se află revelaţia campionatului Gaz Metan cu 37 de puncte, urmată de Steaua tot cu 37 de puncte dar un golaveraj inferior. Pe locul 3 se află CSU Craiova cu 36 de puncte, urmată pe locul 4 de Viitorul cu acelaşi punctaj dar un golaveraj inferior şi Dinamo pe locul 5 cu 32 de puncte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.