Spectacole de teatru în Bucureşti – 8 septembrie

sursa foto: yorick.ro

Spectacole de teatru cu Andreea Bibiri, la Teatrul de Artă, și cu Mihai Călin și Richard Bovnoczki, la ArCuB.

Astăzi Teatrul de Artă București împlinește 4 ani de activitate.
O mână de oameni – tineri actori talentați, regizori, tehnicieni – profesioniști și prieteni au transformat o fostă magazie insalubră, într-un spațiu cultural independent, intim și primitor, în strada Sfântul Ștefan nr. 21.
Inițiativa i-a aparținut actorului George Constantinescu.
Cele patru stagiuni însumează deja 22 de spectacole puse în scenă și jucate, participări la festivaluri de teatru – FEST-CO, Festivalul Național de Teatru, Festivalul Național de Teatru Independent, FestIn pe Bulevard – București, Undercloud, dar și evenimente de prestigiu din țară și, nu în ultimul rând premii.
În această zi specială, Teatrul de Artă București îți așteaptă publicul la două dintre cele mai cerute comedii ale sale: ”O femeie singură” de Dario Fo și Franca Rame, one-woman-show Andreea Bibiri, de la ora 19:15, și ”Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, spectacol cu Florentina Năstase, George Constantinescu și Valentin Terente, în regia lui Victor Olăhuț, de la ora 21:15.

Spectacolele serii:

19:00
”Raţa sălbatică”, piesa lui Ibsen, în regia lui Peter Kerek, interpretată de: Victor Rebengiuc, Şerban Pavlu, Constantin Cojocaru, Gheorghe Ifrim, Manuela Ciucur, Ioana Anastasia Anton și Adrian Titieni, la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei.

”Refugiul”, spectacol cu: Mugur Arvunescu, Nicoleta Lefter, Cezar Antal, Sandra Ducuță și Ionuț Grama, în regia lui Horia Suru, la Teatrul Odeon.

”Milionul, nepoatele şi milionara”, comedie cu: Adela Mărculescu, Ștefan Velniciuc, Cosmin Seleși, Lucian Ghimiși, în regia lui Șerban Puiu, la Creart.

19:15
”O femeie singură”, one woman show Andreea Bibiri, regia: Daniel Grigore-Simion, la Teatrul de artă Bucureşti.

19:30
”Panică” de Mika Myllyaho, un nou text contemporan montat de Theodor Cristian Popescu, la Sala George Constantin a Teatrului Nottara. Protagoniști: Vlad Zamfirescu, Alexandru Jitea și Gabriel Răuță

20:00
”Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt”, piesa lui Matei Vişniec montată de Cătălina Buzoianu, la Unteatru.

”(D)efectul Placebo”, spectacol în cadrul programului 9G la TNB, concept și coregrafie: Ştefan Lupu. Distribuţia: Vlad Nemeş, Alina Petrică, George Bârsan, Rareş Florin Stoica, Ioana Predescu. Spectacolul este prezentat la Sala Mică.

”O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii”, spectacol în regia lui Bobi Pricop, cu: Emilian Oprea, Ana Ciontea, Ciprian Nicula, Rodica Ionescu și Carmen Ungureanu, la Sala Pictură a TNB.

”Schneider & Schuster”, comedie cu Mihai Călin și Richard Bovnoczki, spectacol regizat de Lucian Pavel, la ArCuB – Hanul Gabroveni.

21:15
”Cerere în căsătorie” de Cehov, spectacol cu: Florentina Năstase, George Constantinescu și Valentin Terente, la Teatrul de artă Bucureşti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.