„In God we…trust” sau ce inseamna trustul in viata omului…

Atentie! Acest text ar putea fi un pamflet daca nu ar descrie o trista realitate. Alegerea apartine cititorilor!

Anul acesta, pentru prima oara dupa multi ani, Targul de Craciun al Bucurestiului a fost mutat din locul devenit traditional, de la Piata Universitatii, in Piata Constitutiei.

8Conform Primarului Capitalei, care, la inceputul mandatului se declarase impotriva blocarii Pietei Constitutiei prin organizarea de evenimente, noua amplasare este mai buna deoarece ofera un spatiu mai generos pentru targ, iar acesta seamana mai mult cu cel similar de la Viena.

Acestea fiind ratiunile pentru mutarea Targului de Craciun in Piata brad-craciun-piata-constitutiei-2016Constitutiei, esplanada cu statui de la Piata Universitatii a ramas disponibila.
Un post privat de radio a dorit sa organizeze in acest spatiu, ramas INTAMPLATOR disponibil, un eveniment dedicat Craciunului.
Desigur, Municipalitatea a aprobat aceasta cerere, ca doar nu era sa blocheze initiativa privata si, in plus, evenimentul organizat la Universitate va fi tot in beneficiul bucurestenilor.

Asa ca orice interpretare privind un pretins parti-pris al Municipalitatii si al Primarului General fata de un anumit trust de presa din care, din intamplare, face parte postul de radio respectiv, este una tendentioasa si deformata, nu credeti?
bucuresti-christmas-market-2015-aProbabil ca aceasta inlantuire de fapte s-a intamplat, asa, pur si simplu, astfel incat s-a ajuns la situatia in care postul de radio al trustului in care a lucrat doamna primar sa poata organiza un eveniment de Craciun la Universitate…

Haideti sa nu mai fim atat de cartitori si de rai, acum, in preajma Sarbatorilor, si sa nu ne mai imaginam ca doamna Firea ar avea vreo slabiciune fata de Antene intr-atat incat sa faca loc postului lor de radio in buricul Bucurestiului!

Sarbatori fericite!
bucuresti-christmas-market-2015

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.