„Hei lume!” – Trupa Provincialii are videoclip nou

Dupa trei ani de aparenta liniste, timp in care trupa si-a reconfigurat formula de concert si stilul, trupa Provincialii revine in atentia publicului cu videoclipul „Hei, lume!”.

„Hei, lume!” este o piesa vesela, care vorbeste despre bucuria de a trai in stil propriu. Videoclipul trebuia sa fie pe masura, cu veselie, dans, haz de necaz si un strop de nebunie, in stilul Provincialii adica. Si unde puteau Provincialii sa gaseasca toate cele cerute pentru reteta, daca nu la prietenii nostri moldoveni de peste Prut?! S-a filmat pe vapor, in camp, pe sosele, pe un frig napraznic, dar toata lumea s-a distrat.

Videoclipul rezultat este o infratire a romanilor de aici si din Republica Moldova. Alaturi de trupa, in videoclip apar actori celebri din Moldova: Sergiu Voloc este un personaj care iese din apatie datorita prietenilor si a muzicii Provincialii, iar Emilian Cretu apare in rolul doamnei Dora, mare diva! La randul lor, Ionut Ungureanu, Aliona Triboi, Alexandru Rotaru, Eugen Radu, Elvis Cazacu, Emil Marcu, Vadim Tichisan, Cristinel Cantea, Andrei Trifan, Cristinel Mihai si Georgel Cantea au circulat intr-o remorca, au impins masina cu remorca cu tot, au gatit pe motorul masinii, au facut petrecere pe vapor si tot asa…

Videoclipul este o productie CIO FILM, regia – Ecaterina Iaschevici, imaginea – Sergiu Ciorescu. „Hei lume!” este o compozitie Alexandu Rotaru, pe versuri de Roxana Busca si Monica Mandrescu.

Avand la activ 16 ani de activitate si numeroase premii, trupa Provincialii este intampinata cu bucurie de sustinatorii din toata tara, majoritatea concertelor tinandu-se cu casa inchisa. Trupa a debutat cu un repertoriu pop rock, dezvoltandu-se pe parcursul anilor si catre balkan pop si folclor prelucrat in maniera proprie. Ca atare, componenta s-a marit, ajungand la 11 membri.

Foarte asteptat de public, noul material este mai mult decat o compozitie noua. „Hei, lume!” reflecta atitudinea optimista cu care Provincialii imbratiseaza viata, dar este si o invitatie la toleranta si prietenie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.