O mireasă a fugit de la nuntă împreună cu naşul şi cu darul de cununie

Sursa foto: www.inspiredbythis.com

O tânără din oraşul bulgăresc Stara Zagora a fugit de la propria nuntă împreună cu naşul de cununie, la doar o oră după ce a jurat credinţă veşnică soţului ei, în faţa altarului.
Mireasa nu a fugit cu mâna goală de la eveniment, ci cu toţi banii primiţi de la cei 150 de invitaţi.

Întâmplarea a avut loc după o petrecere grandioasă într-un restaurant de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre şi a fost povestită de avocatul angajat pentru desfacerea căsătoriei de către mirele neconsolat.

Tânăra a plecat de la petrecere îmbrăcată în mireasă şi cu voalul pe cap, iar în poşetă a îndesat în grabă toate plicurile cu darul oferite de invitaţi. Împreună cu ea a fugit şi naşul care i-a cununat pe tineri în biserică şi care îi este coleg de facultate. Lipsa celor doi a fost remarcată atunci când invitaţii au dansat o horă, iar mireasa şi naşul nu au fost de găsit.

Iniţial, toată lumea a crezut că este vorba despre o glumă sau despre furatul miresei. În urma unei conversaţii telefonice, toată lumea a înţeles ce s-a întâmplat.

Cei doi fugari îşi cumpăraseră înainte bilete de avion cu destinaţia Marea Britanie, unde intenţionau să se stabilească la început.

Soțul abandonat, care este mult mai în vârstă decât cei doi îndrăgostiţi, a recunoscut că a cheltuit o sumă impresionantă pentru a pregăti petrecerea. El a depus deja actele de divorţ.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.