Damian & Brothers feat. Feli lansează piesa Hopai Diri Da!

Damian & Brothers și Feli lansează “Hopai Diri Da”, una dintre cele mai emoționante piese de pe albumul “Gypsy Rock (Change or Die)”.

În 2016, Damian Draghici, leader-ul și fondatorul trupei, decide să schimbe sunetul Damian & Brothers și introduce printre instrumentele tradiționale lăutărești elemente de rock, cum sunt chitara electrică, basul electric, tobele de rock și ritmuri de dubstep, reggae și gypsy blues.

Materialul a fost creat, produs și coordonat de Damian Drăghici; producătorii generali ai albumului sunt Universal Music România și Gypsy Productions România; producătorii executivi ai albumului sunt Damian Drăghici și HaHaHa Production.

Damian Drăghici: “Hopai Diri Da, în interpretarea incredibilă a dragei mele prietene Feli, a dobândit un sunet nou, contemporan, care transformă o piesă veche într-o baladă sensibilă, care atinge sufletele.”

Feli: “Hopai Diri Da mă duce cu gândul și inima la o parte din muzica pe care o ascultam în copilărie. Mulțumesc Damian pentru încrederea pe care mi-ai acordat-o și nu pot decât să mă bucur că te cunosc, nu doar ca artist de geniu ce ești, dar și ca „Un om și atât”.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.