Cele mai interesante evenimente de astăzi, 30 noiembrie, din Bucureşti

CINEMA

În Tiraj, din strada Doctor Paleologu nr. 26, în cadrul Cineclubului Hecate, de la ora 21:30 este proiectată drama „Inimi cicatrizate”, adaptare liberă de Radu Jude după opera literară a lui Max Blecher. Proiecția va fi urmată de o discuţie cu publicul, în prezenţa actriţei Ilinca Harnut, moderată de Irina Trocan şi Alexandru Vizitiu.

SPECTACOL

Clubul Ţăranului găzduzieşte, de la ora 20:00, spectacolul „Autentic România”, teatru cu texte culese din folclor regizat de Mona Gavrilas, cu Diana Giubernea şi Sergiu Corbu Boldor.

FESTIVAL

În cadrul festivalului de muzică şi întâmplări urbane UR.BASM:

– la Centrul Naţional al Dansului are loc, de la ora 19:30, „Cvartet pentru o lavalieră”, performance de şi cu Vava Ştefănescu, Vlaicu Golcea (sound-artist), Carmen Coțofană, Mihai Mihalcea alias Farid Fairuz, Mihaela Dancs;
– în GuestHouse Club, de la ora 23:00 artiştii de electronic sound Raresh şi Cap îşi demonstrează talentul.

MUZICĂ

* Orchestra Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu” susţine, de la ora 19 la Ateneul Român, al doilea concert al săptămânii dirijat de Matei Corvin şi având în program: Introducere şi Rondo capriccioso de Saint-Saëns, Melodii lăutăreşti de Pablo Sarasate – solist Florin Ionescu-Galaţi şi Simfonia nr. 3 de Bruckner.

* De vin roşu şi inimă albastră se intitulează seara propusă de Ioana Ernea (voce), Radu Sinaci (violoncel), Pavel Zurka (contrabas) şi Raubel Torres Gonzalez (percuție), de la ora 19:30, în Ceainăria ARTea.

* De la ora 20:00:

– în Control Club, Zammorian prezintă The Post-Psychedelic Experience The Theory of Absence full album cu live visuals by AWKWARIZMI;
– în Quantic Club, începe un concert de hard rock melodic cu participarea formaţiilor Emerald din Grecia, Heavy Strings din Bucureşti şi ANA band reunion.

* De la ora 21:30, Ştefan Orfescu & Band prezintă primul lor album, „Despre noi”.

* De la ora 22:00 susţin concerte:
– Jukebox în Hard Rock Cafe;
– Golan în Madame Pogany;
– Eyedrops în localul numit Centru din Pasajul Victoria.

Lasă un răspuns