Muzica ei se aude peste hotare!

Daria Stefan este o tanara domnisoara cu o frumoasa varsta de 12 ani care a reusit sa cucereasca intreaga lume cu vocea ei 🙂

Artista a crescut intr-o familie care iubeste muzica. S-a format ascultand si dezvoltand atractie pentru tot ceea ce inseamna muzica, motiv pentru care a mai lipsit doar un pas pentru a pune pasiunea in practica.

Astfel, inca de la varsta de 6 ani a inceput studiul muzicii cantand in „Grupul Miracol” al Clubului Copiilor Sector 6 iar mai tarziu, la 9 ani, a hotarat sa incerce o cariera solo, participand intr-o multime de concursuri, festivaluri, spectacole si emisiuni TV unde a obtinut numeroase premii si distinctii (Finalist Mamaia Copiilor, Trofeul Andantino, Trofeul Star Melody, Trofeul Simply the Best, Trofeul Spring Star, Trofeul Liliput, Trofeul Martisor,Trofeul Bucuresti Kids Music, Trofeul Allegria etc.

In primavara anului – 2015 a avut sansa sa particip la Show-ul NEXT STAR, unde a incantat telespectatorii cu melodia castigatoare a Eurovision 2014 – „Rise Like A Phoenix„. De asemenea, datorita prestatiei muzicale din anul 2015 am fost chemata si in 2016 sa particip la acelasi show, cu piesa „Say you love me” din repertoriul international, fiind singurul participant Next Star la doua editii consecutive.

Pe scurt, Daria se poate mandri cu un portofoliu bogat de aparitii TV si Radio arat in tara cat si in afara tarii. Cunoaste-o mai bine in matinalul de joi, Razvan si Bari sunt mandri sa o aiba invitata in studioul BeFM. Asculta-ne incepand cu 9:30, pe 98.3 FM sau bucurestifm.ro

Vezi AICI arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București”

Lasă un răspuns