Spectacole de teatru în București – 21 noiembrie

Sursa foto: tnb.ro

Spectacole de teatru cu Virginia Mirea și Mihaela Teleoacă, la Creart, și cu actori greci, la TNB.

Piesa lui Euripide, ”Troienele”, este adusă în această seară, la București, iar spectacolul vine chiar din Elada.
Reprezentația găzduită de TNB este prezentată de Asociația Culturală Greacă din România „Nostos” Spectacolul regizat de Afroditi Ioannidou, este un strigăt de protest ȋmpotriva războiului, a rasismului, a violenţei şi a obiectivelor materialiste trecătoare care adesea deservesc interese mărunte.
De ce este Euripide mereu actual, pentru că transpune ȋn tragedie psihologia cotidianului, ne spun creatorii acestui spectacol pe care îl puteți vedea la Sala Studio, de la ora 20:00, cu supratitrare în română și engleză.

19:00
”Amadeus”, piesa lui Peter Shaffer, în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză, la Teatrul Metropolis Din distribuție fac parte: George Costin, Andrei Huțuleac, Alexandru Pavel, Nicoleta Hâncu, Sorin Miron, Adrian Nicolae, Alin Florea.

”Joc de pisici”, un spectacol de Gelu Colceag, la Creart, din a cărui distribuție fac parte: Virginia Mirea, Adela Mărculescu, Tania Filip, Mihaela Teleoacă, Dan Aștilean.

19:30
”În largul mării” de Slawomir Mrozek, spectacol găzduit de Teatrul Nottara, la Sala George Constantin.

20:00
”Dragostea durează trei ani”, comedie cu Tania Popa şi Cristi Iacob în rolurile principale, în regia lui Chris Simion, la Godot Cafe Teatru.

”Un bărbat pentru Sara”, o comedie spumoasa cu Emilia Popescu, Diana Cavallioti, Constantin Cotimanis, Andi Vasluianu și Andreea Vasile, prezentată la Palatul Naţional al Copiilor.

”Troienele” de Euripide, spectacol prezentat de Asociația Culturală Greacă din România.

„Nostos” la TNB, Sala Studio.

”Fidelitate”, spectacol cu Adelaida Zamfira, Gheorghe Ifrim și Florin Busuioc, la Sala Dalles.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.