Caravana Tic pornește din nou la drum

Teatrul Ion Creangă dă start celei de-a doua ediții a proiectului Caravana TIC, o inițiativă dedicată copiilor din mediul rural, cu precădere celor care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Inițiat în 2015, proiectul își propune să faciliteze accesul copiilor la cultură, asigurându-le acestora participarea la un program variat de spectacole și activități educaționale, susținute de Teatrul Ion Creangă și instituțiile culturale partenere.

Cea de-a doua ediție a Caravanei TIC se desfășoară în perioada noiembrie 2016 – mai 2017 și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 12 ani. Aproximativ 800 de copii din județele Ilfov, Giurgiu și Ialomița, însoțiți de părinți sau cadre didactice, vor beneficia de transport și acces gratuit la activitățile din cadrul proiectului.

Programul include reprezentații din repertoriul Teatrului Ion Creangă (spectacolele „Cartea Junglei”, „Spaima zmeilor”, „Crăiasa zăpezii” sau „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”), urmate de discuții cu actorii, ateliere de introducere în artele și meseriile spectacolului, dar și tururi ghidate ale Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, partener al proiectului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.